Új Olympus OM-D firmware letöltés

Az Olympus OM-D E-M1 és E-M5 Mark II gépekhez új firmware tölthető le a víz alatti témák és a csillagos égbolt még nagyszerűbb fotózásához.

Új firmware frissítés érhető el az Olympus csúcsmodelljéhez, az OM-D E-M1 fényképezőgéphez, illetve az OM-D E-M5 Mark II géphez. Az E-M1 tulajdonosai ezentúl még ragyogóbb csillagos égbolt-fotókat készíthetnek a Live View Boost II funkciónak köszönhetően. A frissítéssel új, speciális beállítás választható az E-M1 és az E-M5 Mark II már most is remek víz alatti fotós repertoárjához.

A csillagos égboltról készülő képek még nagyszerűbb megkomponálása a Live View Boost II funkcióval

Az új, v. 3.1 firmware az LV Boost II funkcióval bővíti az E-M1 felvételi lehetőségeit, mely az éjszakai fotók készítéséhez nyújt igen hathatós segítséget. A csökkentett kijelző-képkockaszám jobb vezérelhetőséget kínál a gyengén megvilágított témák megjelenítéséhez – ezáltal a sötét háttér előtti, kis fényes pontokról (tipikusan a csillagokról) tűéles képek készítése még egyszerűbb. Az új LV Boost II funkció mindegyik PASM felvételi módban kiválasztható, ami kifejezetten érdekes lehet stúdiófotósok számára is – például, amikor vakut használnak az M módban. Emellett a Live Boost további kreatív funkciókkal is együtt használható, például a Live Composite és Bulb/Time módokkal.

Tökéletes víz alatti felvételek az Underwater Picture felvételi móddal

A verhetetlenül kompakt és könnyű OM-D E-M1 és E-M5 Mark II rendszerfényképezőgépek nem csak por-, csepp- és fagyállóak. A szárazföldön készülő lélegzetelállító felvételek mellett – speciális búvártok használatával – mindkét gép tökéletes kiváló minőségű víz alatti felvételek készítésére is. A ragyogó színekkel, precíz beállításokkal készülő fotók és videók akár 45 méter mélységig készíthetők – többek között a speciális felvételi módnak köszönhetően.

Az új, v. 3.1 firmware az E-M1, valamint a v. 1.2 az E-M5 Mark II esetén ezt a különleges tudást tökéletesre csiszolja. Az új „Underwater Picture Mode” a korábbi változatok esetén elérhető, különálló víz alatti nagylátószögű és makró felvételi módokat kombinálja egyetlen funkcióba és elérhetővé teszi mindegyik PASM üzemmód számára. A fehéregyensúly, expozíció és vaku kompenzáció mellett a víz alatti világ igényes fotósai már a rekeszt és zársebességet is beállíthatják a ragyogó színek és a természetes víz alatti kék tónusok tökéletes harmóniáját visszaadó felvételek készítésekor – akár utómunka nélkül.

Firmware letöltés

A két firmware frissítés ingyenesen letölthető az Olympus Digital Camera Updater segítségével. Az OM-D E-M1, illetve OM-D E-M5 Mark II regisztrált tulajdonosai e-mail értesítőt kapnak a firmware frissítések elérhetőségéről. A MyOlympus online rendszerében történő regisztrálás további előnye az ingyenes, hat hónapos garancia-meghosszabbítás.

Az Olympus digitális fényképezőgép frissítés a következő weboldalról tölthető le: www.olympus-europa.com/firmware

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top