Samsung 256 GB-os EVO Plus MicroSD-kártya

A Samsung bemutatta legújabb memóriakártyáját, az EVO Plus 256GB microSD kártyát. A nagy teljesítményt és kapacitást ötvöző memóriakártya akár 12 órányi 4K-s UHD videofelvétel tárolását is lehetővé teszi.

A 256 GB-os EVO Plus kategóriája legnagyobb kapacitású microSD-kártyája, amely nagy sebességet és kibővített memóriakapacitást biztosít a prémium okostelefonokban és táblagépekben, a 360 fokos videofelvevőkben, az akciókamerákban és a drónokban. A fogyasztók így akár 12 órányi 4K-s UHD videót vagy 33 órányi Full HD videót is rögzíthetnek mobileszközükkel vagy kamerájukkal anélkül, hogy ki kellene cserélniük a memóriakártyát. Ennek köszönhetően számtalan élményt tárolhatnak, és közben nem kell többé aggódniuk a rendelkezésre álló tárhely miatt.

A Samsung továbbfejlesztett V-NAND technológiájának köszönhetően a 256 GB-os EVO Plus megemeli a microSD-kártyák kapacitásának és teljesítményének eddigi mércéjét, hiszen gyors – akár 95 MB/s-os olvasási, illetve 90 MB/s-os írási – sebességet kínál. Ez a teljesítményszint kiváló felhasználói kényelmet biztosít mind az egyedi felhasználók, mind a profi szakemberek számára a nagyméretű, nagy felbontású fényképek, illetve a 4K videofelvételek tárolása, valamint a grafikaintenzív multimédia, például a virtuális valóság (VR) és a játékok futtatása során is.

„Felhasználóink egyre nagyobb teljesítményű és kapacitású mobileszközöket használnak. Ezt a tendenciát figyelembe véve az új, V-NAND-alapú 256 GB-os microSD-kártyánkkal olyan memóriakártyát kínálhatunk számukra, amelyre már régóta vágytak” – mondta Un-Soo Kim, a Samsung Electronics Brand Product Marketing részlegének vezető alelnöke. – „A 256 GB-os EVO Plus microSD-kártya nagy kapacitást, valamint gyors olvasási és írási sebességet biztosít. Nagy örömünkre szolgál, hogy ügyfeleinknek így kényelmes és zökkenőmentes multimédiás élményekben lehet részük, amikor megnyitják, tárolják vagy megosztják az általuk létrehozott és rögzített tartalmakat.”

A 256 GB-os EVO Plus microSD-kártya továbbfejlesztett védelmet, kapacitást és teljesítményt, valamint hosszú távú megbízhatóságot kínál. Így hozza ki a lehető legtöbbet az elektronikus berendezésekből, és válik a felső kategóriás, bővíthető memóriájú okostelefonok és táblagépek ideális kiegészítőjévé még a legszélsőségesebb körülmények között is.

A Samsung a 256 GB-os EVO Plus microSD-kártyája előre megszabott, 10 éves garanciával lesz elérhető 2016 júniusától több mint 50 országban, köztük az Egyesült Államokban, Európában, Kínában és más régiókban 69 000 forintos (249,99 $-os) ajánlott fogyasztói áron. Magyarországon a 256 GB-os EVO Plus microSD-kártya előreláthatólag 2016 júliusában kerül majd forgalomba.

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top