A Photonet, online fotós magazin könyvajánló rovata

Honismereti fotóalbum a Marosszéki-mezőségről

A Marosszéki-mezőséget mutatja be Váradi Péter Pál fotóművész és Lőwey Lilla legújabb Erdély-albuma, amelyet a Kányádi Sándorról szóló fotókötettel együtt keddtől országszerte és számos erdélyi településen is bemutatnak az érdeklődőknek.

 Honismereti fotóalbum a Marosszéki-mezőségről

Read more

A digitális fotós könyv

Scott Kelby, aki a Photoshop Digitális Fotósoknak című sikerlistás, díjnyertes könyvével mindörökre megváltoztatta a „digitális sötétkamrát”, ezúttal a digitális fényképészet legfontosabb területével küzd meg, és megmutatja nekünk, hogyan készíthetünk profi minőségű felvételeket a legjobb digitális fotósok trükkjeit használva (amelyek mellesleg egyszerűbbek, mintsem gondolnánk).

 Photonet könyvajánló

Read more

Life in Photographs

1966-ban, amikor Linda Eastman a „Town and Country” magazin recepciósa volt, szert tett egy sajtó belépőre, mely a Rolling Stones együttes exklúzív bemutatójára szólt, egy yacht fedélzetére, a Hudson folyón. Újszerű, leplezetlen fotói a bandáról sokkal jobban sikerültek, mint az együttes hivatalos fotósának visszafogott képei és ez azonnal el is indította a karrierjét, mint egy befutott rock’n’roll fotós.

 Photonet könyvajánló

Read more
Back to top