New Manfrotto products, tripod accessories and Friction Arms

A Manfrotto 055-ös és 190-es állványaihoz új kiegészítőket fejlesztett ki. A vizszintező oszlop, a rövid középoszlop, vagy az adapter alacsony látószőghöz még kényelmesebbé és praktikusabbá teszi legnépszerűbb állványait.

Vízszintező oszlop

Az új szintező oszlop az XPRO 190 és 055 állványokhoz lett kifejlesztve – segítségével a fotó vagy videó fejek a lábak és lábszögek időrabló egyenként történő állítgatása helyett gyorsan és egyszerűen vízszintbe hozhatóak.

Az állvány középoszlopába egy szintező félgömb van beépítve, így a felső lap szöge független az állvány többi tagjától. A félgömb az oszlop alján lévő fogantyúval szorítható meg vagy engedhető ki. A fotó vagy videó fejek 3/8″ csavarmenettel rögzíthetőek, vízszint mérő buborék is segíti a használatát.

Rövid középoszlop

A rövid középoszloppal a tripod pozicionálási rugalmasságát növeli. Ha a lábakat harmadik szögben akarjuk használni (kb 60 fok) de ebben a helyzetben is szükségünk van arra, hogy lejjebb vagy feljebb igazítsuk a kamerát a rövid középoszloppal ezt megtehetjük.

Adapter alacsony látószöghöz

Ezzel az adapterrel ultra-alacsonyra rakhatjuk a kamerát : a felső öntvényre helyezve és a 190X3 állvány 4 lábszögével kombinálva egészen földközeli helyzetbe kerülhetünk. Kizárólag az MT190X3 állvánnyal használható.

További információk: Manfrotto Magyarország

Tagged under:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Back to top