Olympus objektív és kiegészítők akciója

Az Olympus őszi-téli akciójával jutalmazza a gyenge fényviszonyok időszakára professzionális felszereléssel és objektívekkel készülő fotósokat azzal, hogy tovább folytatja igen népszerű OM-D és PEN nyári akcióját az őszi-téli időszakban is.

Az Olympus cserélhető objektíves fényképezőgépek tulajdonosai számára, akik prémium kivitelű, szuper-fényerős cserélhető objektívekkel készülnek fel a hideg időszak látványos fényeit, színeit és hangulatait megidéző felvételek készítésére. Az Olympus Mikro-NégyHarmad fényképezőgépek tulajdonosai, akik egy, vagy akár ötféle fixfókuszos M.ZUIKO DIGITAL objektívvel bővítik felszerelésüket 2015. Október 1. és 2016. Január 31. között, pénzvisszafizetést kapnak – egyenként akár 46.500.- HUF összegben.

Az OM-D E-M5 Mark II vásárlói akár 31.000.- HUF pénzvisszatérítést kaphatnak, ha tartozékot vásárolnak az E-M5 MKII-vel együtt. Az OM-D E-M1 fényképezőgépek vásárlói ugyancsak 31.000.- HUF pénzvisszafizetést igényelhetnek. Az akció részletei, valamint a részvételi szabályzat az Olympus weboldalán olvashatók: olympus.eu/bonus.

Az Olympus ajánlatának célja elsősorban a felvételkészítés optikai minőségének maximalizálása. Mind az öt akcióban szereplő fix objektív az M.ZUIKO prémium sorozatába tartozik, így szuper-fényerős, 1:1.8 illetve 1:2.8 rekeszes kivitel, valamint könnyű, kompakt kialakítás jellemzi. Ideálisak az első osztályú minőségi szintet jellemző, elmosódás-mentes felvételek készítésére az ősz és tél kihívást jelentő fényviszonyai között is – akár állvány nélkül. Különösen nagy hatásfokot érhetünk el, ha kombináljuk ezeket az objektíveket a világ leghatékonyabb 5-tengelyes képstabilizátor technológiájával, ami az Olympus OM-D fényképezőgép-sorozatot fémjelzi.

Az öt fix gyújtótávolságú objektív a szélsőséges perspektívákból történő fotózáshoz ideális 17mm-től a lenyűgöző bokeh hatást és lélegzetelállító portréfotózást biztosító 75mm-ig tartó tartományt fogja át. Az ősz és tél a fotósok számára a képességeket próbára tevő, inspiráló témák időszaka – a vadon élő gombáktól az azúrkék égen át a vörös és narancssárga színbe fordult erdőkig, a köd és a pára, a jégcsapok és a harmattal teli pókhálók birodalmáig.

Öt szemet gyönyörködtető objektív

Az Olympus fényképezőgép-tulajdonosok számára az ajánlat a következő öt fix fókuszos objektívet kínálja:

M.ZUIKO DIGITAL 17mm 1:1.8. A kiváló, 1:1.8 fényerős objektív segítségével lélegzetelállító perspektívákból készíthetünk felvételeket. Ideális állvány nélküli fotózáshoz, gyenge fények esetén is.
35mm ekvivalens érték: 34mm.
M.ZUIKO DIGITAL 25mm 1:1.8. Minden fotóstáskában kellene egy ilyen objektív. Élvezze az emberi szem által érzékelhetőhöz hasonló látóteret, a gyönyörű bokeh-hatást és a lenyűgöző közelkép-teljesítményt.
35mm ekvivalens érték: 50mm.
M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8. Lélegzetelállító portrék nagyszerű mélységélesség-hatással és ragyogó kontraszttal. Ez az objektív ugyancsak remekül használható mozgás közben, kézből készülő videofelvételekhez.
35mm ekvivalens érték: 90mm.
M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro. Egy kifejezetten makró célra kifejlesztett objektív, belső, lebegő lencsetagok elvén működő gyújtótávolság-állító rendszerrel. Por és cseppálló, legkisebb gyújtótávolsága mindössze 19 cm.
35mm ekvivalens érték: 120mm.
M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8. A high-end portréfotózás ínyenceinek. Ez az objektív nem köt kompromisszumot a képminőség terén – elképesztő bokeh-hatás, tűéles kontrasztok, pontosság széltől szélig, nagy felbontás és nagyon alacsony szintű aberráció.
35mm ekvivalens érték: 150mm.

Azok a vásárlók, akik a legjobbat szeretnék kihozni az objektívjeikből, az OM-D E-M1 illetve OM-D E-M5 Mark II megvásárlásával dupla pénzvisszatérítést is kaphatnak – a fotózás tökéletességén felül:

OM-D E-M1 fényképezőgép

Az OM-D E-M1 többszörös díjnyertes fényképezőgép, mely 2013-ban a legfejlettebb kompakt rendszerfényképezőgépként mutatkozott be. A professzionális fényképezőgépek folyamatos továbbfejlesztésével és a firmware frissítések rendszerével az Olympus biztosítja, hogy a típus továbbra is az élvonalat képviselje. A soron következő, őszi firmware frissítés 18 jelentősebb újítást vezet be – az E-M1 tulajdonosai november végétől érhetik el ezt a firmware verziót.

OM-D E-M5 Mark II fényképezőgép

Az OM-D E-M5 Mark II még kompaktabb és könnyebb kivitellel büszkélkedhet, mint az OM-D sorozat vezérmodellje, az E-M1 – de ugyanazt a professzionális kinézetet és érzetet biztosítja és ugyanazzal a világklasszis 5-tengelyes képstabilizátor rendszerrel rendelkezik. Az időjárásálló kivitelnek köszönhetően a kreatív fotósok és videósok kifinomult segédeszköze lehet a kültéri, kézből indított felvételek készítéséhez – akár gyenge fényviszonyok között is. Az E-M1-hez hasonlóan az E-M5 Mark II is firmware frissítést kap (legközelebb novemberben).

A részvételi szabályzat, a feltételek, a regisztráció és az akcióban résztvevő termékek listája mind egy honlapon érhetők el: www.olympus.eu/bonus

Minden Olympus objektív és fényképezőgép jótállási ideje hat hónappal meghosszabbítható a MyOlympus online rendszerébe történő regisztrálás mellett.

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top