Nikon 7 fotópályázat

Elindult a Nikon 7 fotópályázat, mellyel egy Nikon 1 J5 fényképezőgépet, NIKKOR VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM objektívvel, vagy egy Nikon D7200 fényképezőgépet lehet nyerni.

28 fotós téma közül legalább 7-et kell kiválasztani és a kiválasztott témához a képeket feltölteni. A pályázat október 8án indult és november 6-án éjfélkor zárul. Érdemes minél több témában több fotót készíteni, mert a Nikon zsűrije a 7 legjobb témaképet küldi a döntőbe. Fontos, hogy a fotó 2015. október 8. 9:00 után készüljön. Bármilyen géppel (kompakt, DSLR, mobil, stb.) készült képet fel lehet tölteni.

A 30 napos kihívás alatt érdemes körbe nézni a Nikon galériában, ahol akár értékelni is lehet a nevezett fotókat.

Nyeremények

A pályázat során amatőr, vagy profi kategóriában lehet nevezni. Az amatőr kategória nyertese egy Nikon 1 J5 fényképezőgépet és egy Nikkor VR 10–30mm f/3.5–5.6 PD-ZOOM objektívet nyer. A profi kategória győztese egy Nikon D7200-at vihet haza. Minden témának lesz egy győztese is, akit különdíjjal jutalmaznak novemberben a Nikon 7 díjátadó ünnepségen.

Zsűrizés

A háromtagú zsűri minden beérkezett fotót értékel és pontszámmal lát el. A pályázók 7 legjobbra értékelt témaképe és azok összpontszáma fogja meghatározni, hogy ki, hol végez a rangsorban.

Profi kategória:
Baricz Katalin, fotográfus, érdemes művész
Imre Tamás, EFIAP fotóművész

Amatőr kategória:
Stiller Ákos, fotóriporter
Ódor Enikő, Nikon 24/7 fotópályázat 2014-es profi kategóriájának győztese

Bővebb információ:
Nikon 7 microsite (mobilon és tableten is elérhető): www.nikon7.com
Nikon 7 Facebook app (csak asztali számítógépen működik): http://bit.ly/Nikon_7

Tagged under: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top