Új helyen és időben a PhotoExpo 2015

A PhotoExpo 2015 új helyszínen, minden eddiginél színesebb programokkal várja a fotósokat a legnagyobb hazai fotográfiai szakkiállítás és vásár.

Nagy átalakuláson megy át a fotográfia szinte minden ága. A kompaktokat váltják az okostelefonok, a DSLR-eket a MILC-ek szorongatják, a fotóriportereket iPhone-ra cserélik, és még lehetne sorolni. Persze a sok elsőre negatívnak tűnő változás mellett rengeteg pozitívumról is beszélhetünk. Soha ilyen jó minőségben nem tudtunk felvételeket készíteni és soha nem állt még ennyi hasznos eszköz a fotósok rendelkezésére, hogy a lehető legjobb képet vagy videót készíthessék.

A PhotoExpo 2015-ben is teljes, átfogó képet kínál a fotós piacon elérhető termékekről, csak egy kicsit másképp. A kiállítók minden eddiginél komolyabb megjelenéssel, fotózásokkal, mini workshopokkal és előadásokkal várják a látogatókat. Így a legtöbb eszközt nem csak kézbe venni és körbeforgatni lehet majd, hanem gyakorlatban kipróbálni is.

A PhotoExpo idéntől nem csak vásár, de konferencia is, ahol kezdő, amatőr és hobbifotósok mellett a hivatásos fotográfusok is gyarapíthatják a tudásukat. Az esküvőfotósokat, a természetfotósokat és a fotóriportereket külön teremben várjuk, ahol ismert és elismert előadók segítik őket nem csak a legújabb trendek megismerésében, de a munkájukhoz kapcsolódó egyéb információk elsajátításában is. Soha Magyarországon nem volt még olyan program, ahol egy-egy fotós szakág képviselői ennyi ismerettel gazdagodhattak volna. A 20-25 perces előadások szüneteiben természetesen lehetőségük nyílik az egymással való konzultációra is.

PhotoExpo 2015

Helyszín: Budapest, Millenáris D épület
Időpont: 2015. november 28-29. (szombat-vasárnap)

Facebook: www.facebook.com/events/863592530390112/
web: photoexpo.hu/

Tagged under: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top