Leica M-P Edition ‘Safari’ a testre szabott kalandor

A limitált kiadású Leica M-P Safari fényképezőgép olívzöld bevonatot kapott. Ez a szokatlan szín nagy hagyományokkal rendelkezik a Leica-nál. Az első „terepre készült” Leica fényképezőgépek is ilyen színűek voltak.

Robosztusságuknak és az extrém körülmények melletti megbízhatóságuknak köszönhető hírnevük miatt gyorsan ismertté váltak világszerte. Most a Leica rajongók örömére a büszke örökség alkot szimbiózist a legmodernebb technológiával a lélegzetelállító Leica M-P Safari kiadásban. A hagyományok felélesztése miatt a piros logó helyett a klasszikus Leica gravírozás található a felső vázborításon.

Exkluzív és különösen robosztus

Művészeknek készült a művészet nevében. Minden egyes részleten megfigyelhető a tökéletesség, a csúcstechnológiás kivitel. A külső fém alkatrészek tömör rézből készültek. A prémium zománcbevonatnak köszönhetően nem maradnak meg rajta az újlenyomatok. Speciális bevonata karcálló, ellenáll az oldószereknek, különböző vegyszereknek és az UV sugárzásnak.

Kivételes kombináció

A prémium kategóriás Leica M-P Safari kiadás Summicron-M 35 mm f/2 ASPH objektívvel érkezik. Kiváló képélesség, kivételes kontraszt, rendkívüli felbontás és szinte teljesen torzításmentes kép jellemzi. A kompakt kialakítás diszkrét társsá teszi, mindeközben az objektív és a gép króm részei eleganciát sugároznak.

Leica Safari tartozékok – Tökéletes párosítás

A Safari készlet tartozékai a legnagyobb gondossággal lettek kiválasztva, így tökéletes harmóniában vannak a fényképezőgéppel. A nyakpánt és az SD memória kártya tartó első osztályú marhabőrből készült, a klasszikus kör alakú fém objektívvédő pedig szintén a gép tartozéka.

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top