Trendteremtő LG 3D szemüvegek

{module 34}

A francia tervező, Alain Mikli, több mint 30 éves szemüvegtervezői múltjával és felülmúlhatatlanul kényelmes és divatos szemüvegeivel nemzetközi hírnévre tett szert. Cége a világ számos nagyvárosában – New York, Párizs, Milánó, hogy csak a legfontosabbakat említsük – rendelkezik nívós üzletekkel, amelyek kétséget kizáróan vonzzák a divatkedvelő fogyasztókat.

„Számos tanulmány kimutatta, hogy a 3D technológia általános elfogadottságának egyik legnagyobb kihívása a szemüveg” – nyilatkozta Hawis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnöke. „A 3D szemüvegeknek nem kell csúnyának és kényelmetlennek lenniük. Ezt be is bizonyítottuk Alain Mikli úr segítségével, amikor megalkottuk a világ jelenleg talán legjobb és legdivatosabb 3D szemüvegét.” Az új szemüveg kialakítás, illeszkedés és kényelem szempontjából egyaránt magasra teszi a mércét a 3D szemüvegek piacán.

A jelenlegi műanyag 3D szemüvegekkel ellentétben az LG és Alain Mikli a gondosan válogatott fém alapanyagok mellett tették le a voksukat a 3D szemüveg megalkotásakor, miközben megőrizték a francia tervező védjegyének számító tervezési jellegzetességeket.

A szemüvegek ergonomikus kialakításuknál fogva a lehető legnagyobb kényelmet nyújtják viselőiknek. A szemüveg eleje és hátulja közötti optimális súlyelosztás következtében a szemüveg viselői kisebb terhelést éreznek hosszan tartó viselés során. Az LG és Mikli úr által közösen szabadalmazott speciális orrnyereg különösen jól illeszkedik az orrhoz. Az extra hosszú végű rugós szemüvegszárak pedig gondoskodnak róla, hogy a szemüveg tökéletesen igazodjon a fejhez.

Az új prémium 3D szemüveg a jövő évi Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES) debütál, és ezt követően kerül forgalomba.

{{share}}

{module 34}

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top