Panasonic Lumix FT30 nagy ellenállóképességű, stílusos fényképezőgép

A Panasonic Las Vegasban mutatta be Lumix FT30 kompakt fényképezőgép sorozatának új tagját. A víz-, jég-, ütés- és porálló modell a kalandvágyók számára készült. Kitűnő képminőséggel, rendkívüli teljesítménnyel és nagyszerű állóképességgel rendelkezik rendkívül szélsőséges természeti körülmények között is.

Nagy ellenállóképességű csúcsmodell, különleges kalandokra vágyók számára

A Panasonic Lumix FT30-at úgy gyártották, hogy probléma nélkül helyt álljon és működjön bármilyen körülmények között. Vízálló 8 m mélységig, ütésálló 1,5 m magasból leejtve, fagyálló -10 oC -ig, illetve porálló. Ennek köszönhetően a Lumix FT30 ideális fényképezőgép sátorozáshoz, búvárkodáshoz, szörfözéshez, hegymászáshoz és síeléshez.

Kitűnő képminőség, bárhol jár

Nagy ellenállóképességén kívül a Lumix FT30 kitűnő minőségű fényképezést tesz lehetővé, akárhová vezesse is Önt kalandvágya. A kitűnő minőség többek közt a nagyszerű Lumix DC VARIO objektívnek köszönhető, amely 4x zoom optikával rendelkezik, és 25 mm-es nagylátószögű fókusznál indul.

A búvárkodás szerelmesei különösen értékelik a speciális, haladók számára kifejlesztett vízalatti üzemmódot, amely szín hozzáadásával erősíti a piros árnyalatokat, mivel azok a felszín alatt elsőként tűnnek el a színspektrumból. A víz alatt jól jön az új Torch Light, illetve a zseblámpa funkció is, tehát jobb teljesítménnyel lehet a szokásosnál nagyobb távolságra világítani. Ez jelentősen javítja a videofelvételek minőségét.

Fényképezés stabil kézzel, avagy kreatív lehetőségek bármilyen körülmények között

A Lumix FT30 egy sor automata és kézi fényépezési üzemmód használatát teszi lehetővé, melynek köszönhetően bármilyen helyzetben szabad utat adhat kreatív ötleteinek. A 6,9 cm-es átmérőjű LCD kijelzőn mindig jól látható a helyszín.

Ezen kívül rendelkezésre áll egy sor automata funkció is a kevésbé tapasztalt felhasználók számára, azokra a helyzetekre, amikor nincs elég idő a kézi beállításra. Ilyen például a Kreatív panoráma funkció, amely lehetővé teszi vízszintes és függőleges panorámaképek készítését, a Kreatív vezérlés és a Kreatív retusálás üzemmód pedig összesen tizenkét effektust és szűrőt kínál mindenegyes fényképfelvételhez. Az időtakarékos felvétel funkciónak köszönhetően nekiláthat az oly kedvelt nyíló virág, vagy gyorsan szálló felhő videoszekvenciának.

Panasonic Lumix FT30 műszaki adatok

  • Vízálló 8 méter mélyéségig, ütésálló 1,5 m magasból leejtve, fagyálló -10 -ig, porálló
  • Nagylátószög 25 mm, és 4x optikai zoom
  • 16,1 MPixel felbontású érzékelő
  • Fényképező funkciók és üzemmódok gazdag választéka (pl. haladó szintű vízalatti üzemmód, iA intelligens automata, kreatív panoráma, kreatív vezérlés, kreatív retusálás, időtakarékos felvétel, stb.)
  • 6,9 cm-es intelligens LCD kijelző

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top