Leica D-Lux Solid Gray

Az új nagy teljesítményű kompakt Leica D-Lux Solid Gray fényképezőgép a jelenlegi alaptípus két árnyalatú változata, új stílusú küllemmel 2015 november végétől kapható.

Az új stílusú kialakítással az objektív és a vezérlő elemek ezüst színűek, amelyek a szürke zománc bevonatú vázzal együtt a Leica D-Lux Solid Gray fényképezőgépnek új, kifinomult és tekintetet vonzó megjelenést nyújt. Az új külső a gépet egyúttal a különleges pillanatokat remek képminőséggel megörökítő elegáns társsá teszi.

A Leica D-Lux Solid Gray meggyőző műszaki specifikációi teljesen megegyeznek az alaptípussal, mint például: a számos kiváló termékjellemző, a sokoldalú funkciók és az intuitív kezelés.

A Leica D-Lux Solid Grayhez egy szürke színű Leica CF D vaku, egy, az új stílusú küllemhez kiválóan illő, egyedi formájú hord-szíj is tartozik. A különösen nagy gonddal készített, valódi bőr hord-szíj exkluzív Leica domborítással rendelkezik. Széles formájával és csúszásgátló bélésével igazán kényelmesen hordhatjuk a fényképezőgépet.

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top