Photoexpo 2015 – Millenáris

Idén november 28-29-én került sor a nívós Potoexpo rendezvényre, amelyen minden fotós szakember, hobbifotós, és a fotózást szerető részt vehetett, a sok látnivaló és program sokmindenkit vonzott. Az eseményt a Millenáris D épületében tartották, ahol a hazai fotós piac színe java épített standokkal, kreatív fotózási lehetőséggel és előadásokkal várta a fotózás iránt érdeklődő közönséget.

2015-ben a hangsúly a kiállítókon volt, hiszen nem szerveztek párhuzamosan a standoktól több száz embert elszívó előadásokat és fotózásokat. Egyetlen, mindössze száz fős teremben volt szombaton szakmai, vasárnap közönség program, így a standokon kínált bemutatók és fotózások folyamatosan a kiállítók körül tudták tartani a látogatók zömét.

Photoexpo 2015 - Millenáris

Az idén először megszervezett konferencia program is egészen népszerűnek bizonyult. Hivatásos fotósoknak próbáltak programokat szervezni, amire eddig ilyen méretben ilyen tartalommal nem volt még példa Magyarországon. Bár bőven van még mit finomítani és alakítani a koncepción, a pozitív visszajelzések a folytatásra buzdítanak. A cél, hogy a fotózás terén a technológiák mellett a fejekben is folyamatos legyen a fejlődés.

Photoexpo 2015 - Millenáris

2016-ban folytatják ezt a munkát, és szeretnének két-három nagyobb, több száz fotóst megmozgató rendezvényt szervezni. Az a jövő évi terveinkből biztos, hogy a PHOTOEXPO-ra a mostani időpontnál jóval hamarabb, valamikor októberben vagy legkésőbb november elején kerítenek sort.

Bővebb információ. www.photoexpo.hu

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top