Canon 750D és 760D, új belépő szintű DSLR fényképezőgép

Két új DSLR fényképezőgéppel bővül a Canon belépő szintű EOS kameracsaládja. Az EOS 750D azok számára ideális tükörreflexes gép, akik úgy szeretnének profi képeket és Full HD videókat készíteni, hogy nem mondanak le az automata módok biztonságáról, míg az EOS 760D nagyobb alkotói szabadságot és kézi vezérlést kínál.

Lenyűgöző minőség minden kattintásra

Mindkét kamera életteli színeket, és részletgazdag képeket nyújt 24,2 megapixeles érzékelőjének és a Canon DIGIC 6 képfeldolgozó processzornak köszönhetően. Az ISO 100-12800 érzékenységi tartománynak köszönhetően az EOS 760D-vel és az EOS 750D-vel bármilyen megvilágítás mellett – legyen szó akár beltéri lámpafényről, vagy hajnali megvilágításról – lenyűgöző részletességű képek készíthetők. Sőt, az először az EOS 7D Mark II-ben bemutatkozott Flicker Detection technológia gondoskodik arról, hogy még mesterséges fényben is egységes megvilágítású képek készüljenek.

Az újdonságokkal másodpercenként akár öt felvétel is készíthető, így biztos, hogy a megörökített téma minden jelenete meglesz a képen. Az EOS 760D és EOS 750D borotvaéles fókuszát az AF-rendszer 19 kereszt típusú autofókusz-pontja garantálja, amely kiválóan alkalmazkodik bármilyen kompozícióhoz, legyen szó gyorsan mozgó állatokról vagy egy akciódús sporteseményről.

Videón a világ

Villodzás érzékelés: Az izzók fluoreszcens fénye egyenetlen fényerőt és színt eredményezhet fényképezés közben. Az itt alkalmazott technológia felismeri az ilyen helyzeteket, és az optimális fényű fotók elkészítése érdekében minden felvételt úgy időzít, hogy az a változó erejű fényforrás fényerejének csúcsa pillanatában kattanjon a gép.

Az amatőr filmesek Full HD felbontású, MP4 formátumú videókat készíthetnek. A tárgykövetésre vagy fókuszváltásra képes, fejlett Hybrid CMOS AF III technológiával a tárgy mindig éles, és mivel a gép STM objektívekkel is használható, a fókusz beállítása nemcsak villámgyors és precíz, de csendes is lesz. Az EOS 760D-ben rengeteg kreatív mód is megtalálható, amelyekkel könnyedén rögzíthetnek különleges jeleneteket a felhasználók. Ezek hangulatának érzékeltetésében olyanok segítenek, mint a HDR videó mód sötét és világos árnyalatokban is jól látható részletessége, vagy az eltolt tengelyű (tilt-shift) fotózási effektus makett-hatása.

Kényelem

Az EOS 760D és EOS 750D kompakt házában kihajtható LCD-kijelző segíti a munkát. Az EOS 760D-vel a fotósok tudatosabban használhatják beállításaikat a Canon EOS modelljein általában megtalálható kezelőszervekkel: a hátsó kiválasztó tárcsával (Quick Control Dial), a kiváló LCD-panellel és az intelligens keresővel.

Képmegosztás barátokkal és más eszközökkel, akár útközben is A fotók elkészülte után Wi-Fi segítségével a képek egyszerűen megoszthatók a közösségi oldalakon vagy elmenthetők a felhőbe, pl. a Canon irista képkezelő szolgáltatásába. Az NFC kapcsolat révén pedig a gép csatlakozhat a Canon Connect Station vagy más kompatibilis eszközhöz, és átmásolhatja oda a fájlokat. És mindehhez nem kell kompromisszumot kötni a képek minőségében.

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top