Panasonic LUMIX G5

A LUMIX G5 jól mutatja a nem tükörreflexes fényképezőgépekkel a képminőség terén elérhető valódi lehetőségeket. A legújabb tervezésű, 16,05 megapixeles Mikro 4/3-os Live MOS érzékelőnek köszönhetően a képek világosabbak és zajmentesebbek lesznek, mint valaha, miközben a Venus Engine VII FHD hihetetlen képfeldolgozó teljesítménye tovább fokozzaa képek és videók minőségét.

Az érzékelő és a képfeldolgozó közötti tökéletes egyensúlyt létrehozva, a LUMIX G5 ISO 160 és 12800 közötti tartományban biztosítja a felvételkészítést, garantálva a lenyűgöző képminőséget még gyenge fényviszonyok mellett is.

Tekintettel a fényképezőgép nagysebességű, „LightSpeed” Autofókuszára, a LUMIX G5-tel sosem fog lemaradni a tökéletes pillanatokról. A különböző autofókusz módok széles skálája áll rendelkezésre – beleértve a több-, és egymezős AF-et, az arcérzékelést és -felismerést, valamint az AF-követési funkciót-, mellyel a LUMIX G5 képes bármilyen tárgyra élességet állítani úgy, hogy mozgás esetén sem veszíti el róla a fókuszt. Ráadásul a LUMIX G5 sorozatfelvételi opciójával –amellyel teljes felbontás mellett 6, vagy kisebb pixelszám esetén 20 fénykép készíthető másodpercenként – a gyorsan mozgó tárgyak is lenyűgöző tisztasággal ragadhatók meg az egymást követő felvételeken.

A LUMIX G5 kimagasló minősége nem korlátozódik csak a fényképek készítésre. Az érzékelő és a Venus Engine fejlesztéseknek köszönhetően a kamera 1080/50p FullHD-ben, sztereó hanggal rögzít, professzionális minőségű videókat produkálva. AVCHD progresszív és MP4 kimeneteivel a LUMIX G5 számos tömörítési és kompatibilitási opciót is biztosít. A hosszú felvételi idő, a könnyed és praktikus vezérlés, a modern AF-rendszer és a kifejezetten videofelvételek készítésére tervezett LUMIX G objektívek miatt a G5 a tökéletes választás, ha mindenféle nehézség nélkül szeretnénk gyönyörű videofelvételeket készíteni.

Kreatív fényképezés

A LUMIX G5 precízen és villámgyorsan működő digitális funkciókat kínál, mindezt klasszikus, stabil fogást biztosító, mégis kompakt és masszív készülékházban. A sokoldalú manuális expozíció-vezérlési lehetőség, a kiemelt funkciók széles köre és az innovatív felhasználói felület teret enged a kreativitás kibontakoztatásának.

Akár a szemérzékelő elektronikus képkeresőt (EVF), akár a nagyfelbontású, 3 hüvelykes, kihajtható-forgatható LCD-t választja, biztosra veheti, hogy képes lesz a körülményeknek leginkább megfelelően megragadni a pillanatot. Mindeközben a forradalmian új, érintőképernyős vezérlés – beleértve az EVF használat közben a nagyméretű LCD képernyőn egy mozdulattal beállítható élességet, ahol a fókusz közvetlenül a tárgyra vagy a háttérre állítható – lehetővé teszi lenyűgöző kompozíciók tervezését és megörökítését.

A kamera olyan új tulajdonságai, mint például a Function Lever, lehetővé teszik, hogy a vázon található kapcsolót használja zoomoláshoza motoros zoommal ellátott objektíveknél, valamint azt is, hogy visszajátszáskor is belenagyítsona képekbe, ill. egész oldalakat ugorva a menüben zökkenőmentesen irányítsa a felhasználói felületet.

Legyen részese a LUMIX G mikrorendszernek

Sebastian Drawert, a Panasonic Consumer Marketing Europe LUMIX termékmenedzsere elmondta: „A LUMIX G rendszerünk 2008. óta – amikor Mikro 4/3-os formában elsőként útjára indítottuk a digitális, nem tükörreflexes, cserélhető objektíves fényképezőgépünket – a digitális képalkotók piacának forradalmában az élvonalba került. A LUMIX G5 egy új, jelentős továbblépés, amely a digitális, nem tükörreflexes kamerákat a magas minőségű, intuitív, kreatív és cserélhető objektíves fényképezésben tökéletes választássá teszi.”

A LUMIX G rendszer tagjaként a LUMIX G5 a világ legszélesebb Mikro 4/3-os objektív- és kiegészítő választékát nyújtja. Az objektívek sorát gazdagítja a Panasonic új LUMIX G X VARIO 12-35mm-es objektívje is, amely F2,8-as fényerőt biztosít a teljes zoomtartományon belül.

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top