Gyors és csendes telezoom a Sonytól

A portréktól a természet- és sportfotózásig a Sony új SAL55300-as zoom objektíve minden helyzetre megoldást nyújt.

Az 55‒300 mm-es gyújtótávolság nagy átfogást kínál, maximális értéknél megfelel a 450 mm-es szuper teleobjektívek gyújtótávolságának (35 mm-es fényképezőgépek esetében). Ez még a természetfotósok számára is elegendő lehet.

A nagyon csendes, Smooth Auto Focus motor (SAM) ideális partner a gyors autofókusz-követéssel rendelkező, féligáteresztő tükrös fényképezőgépek számára. Még abban az esetben is, ha a tárgy mozgásban van, a gyors fókusz segítségével képkockáról képkockára tudják tartani az élességet, még a Full HD videofelvételek készítése közben is.

A SAL55300-as objektív fejlett optikai tulajdonságokkal rendelkezik annak érdekében, hogy a nagy felbontású új generációs szenzorok megfelelő partnere lehessen. Ahogy a Sony prémium G optikái esetében megszokott, egy plusz ED (Extra-Low Dispersion) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt a közepes, illetve nagy gyújtótávolságok esetében. A meggyőző MTF (Modulation Transfer Function) értékek garantálják a legkisebb részletek jó minőségű rögzítését.

Az új objektív várhatóan ősszel kerül a magyar üzletekbe.

Tagged under: , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top