A Panasonic kínálatában az első LEICA DG zoom objektív

A Panasonic a Micro 4/3 termékcsaládba tartozó modellek első zoomos teleobjektívjét mutatta be, ami a LEICA DG 100-400 mm f4-6.3 (35 mm ekvivalens fókusztáv: 200-800 mm). Az új objektívek elsősorban a Panasonic cserélhető objektíves kompaktjaihoz használhatóak.

A LEICA DG termékcsaládba tartozó objektívek megfelelnek a híres márkát hagyományosan jellemző legszigorúbb minőségi követelményeknek, így az érdeklődők csúcsminőségű kivitelt és teljesítményt kapnak. Jelenleg négy fix fókusztávú, világszerte nagy sikert elkönyvelő LEICA DG objektív kapható.

AZ új zoomos teleobjektív a teljes gyújtótávolság-tartományban kivételes minőségű képeket nyújt. Ezzel egyidejűleg a nagy sebességű jelátvitelt is támogatja (akár 240 kép/mp), és így kompatibilis az új Panasonic LUMIX G fényképezőgépek DFD (Depth From Defocus) gyors és pontos automatikus élességállító rendszerével. A kiváló képélességet a villámgyors fókuszálás mellett a nagy teljesítményű POWER O.I.S. optikai stabilizátor is biztosítja. A nedvességgel és porral szemben ellenálló kivitelnek köszönhetően az objektív minden gond nélkül használható kedvezőtlen természeti körülmények esetén is.

Az új teleobjektív további előnyei közé tartoznak az aránylag kis méretek és tömeg, ami a LUMIX G termékcsaládba tartozó készülékek hagyományos előnye. A teljes méretű képérzékelővel felszerelt fényképezőgépek esetében 800 mm-nek megfelelő fókusztávolsággal így akár kézből, állvány nélkül is lehet fényképezni.

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top