Five year warranty on Panasonic Lumix G cameras

A Panasonic ismét egy speciális akcióval kedveskedik vásárlóinak. Mindenki, aki 2015. július 31-ig LUMIX G termékcsaládba tartózó fényképezőgépet vásárol, meghosszabbított, ötéves jótállást kap a termékre.

A Panasonic legfejlettebb nem tükörreflexes, azaz LUMIX G termékcsaládba tartozó fényképezőgépei lehetővé teszik életünk minden fontos pillanatának felhasználóbarát rögzítését.

Vásárlóinak kedveskedve a Panasonic a LUMIX G fényképezőgépeire 5 év jótállást nyújt. Ha szeretne Ön is részesülni a marketing akció kínálata előnyökből, őrizze meg a LUMIX G fényképezőgép megvásárlását igazoló, bármely csehországi, szlovákiai, magyarországi, szlovéniai, bulgáriai, horvátországi vagy szerbiai üzletben kiállított számlát, majd regisztráljon be a lumixg. panasonic5y. com oldalon. A beregisztrálást a vásárlás napjától számítva legkésőbb 30 napon belül kell elvégezni. A beregisztrálástól számított 72 órán belül a résztvevő egy visszaigazolást kérő e-mailt kap. A jótállás meghosszabbításának bizonyítékaként a fényképezőgép vásárlásáról szóló bizonylattal (nyugta vagy számla) együtt a weboldalakról letöltött, kinyomtatott és megőrzött igazolás szolgál.

Melyik modellt válasszam?

A LUMIX GF7 egy elegáns DSLM kamera kihajtható képernyővel és önarckép funkciókkal. A fényképezőgép kiváló képminőséget kínál. Könnyen kezelhető, és szó szerint tele van pakolva olyan funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a mindennemű korlátozások nélküli kreatív fotózást. Az egyik funkció a családdal és barátokkal azonnali képmegosztást is kínáló “selfie” üzemmód.

A LUMIX GH4 fényképezésre és videofelvétel készítésére ideális hibrid fényképezőgép. Másodpercenként 24-30 képkocka sebességű 4K felbontású videofelvétel-készítést tesz lehetővé. Ez a modell a leginnovatívabb videokamerák méltó vetélytársa, ráadásul különböző objektívekkel kompatibilis. Ezen felül még könnyű is és könnyűen kezelhető. A modell kiváló paraméterei és szerkezeti megoldásai eltörlik a standard fogyasztók és a szakemberek közötti határokat.

A LUMIX GM5 ideális választást jelent mindenkinek, aki fényképezőgéppel kívánja kiegészíteni egyedi stílusát, ám ugyanakkor kiváló minőségű fényképekre és videofelvételekre vágyik. A legkülönbözőbb helyekre vezető útjaikon ihletet kereső dizájnerektől egészen a fényképezőgépüket mindig a kezük ügyében tartó szenvedélyes utazókig mindenki számára alkalmas. Rendkívül kompakt és nagyon hasznos, mikro négyharmados rendszerű fényképezőgépről van szó. Az élő felbontású kereső 100 %-os lefedettséget, a Digital Live MOS érzékelő pedig 16 megapixeles felbontást kínál.

A retro stílusú LUMIX GX7 minden bizonnyal kielégíti a divatos készülékek szerelmeseinek elvárásait. E cserélhető lencséket használó készülék haladó funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára a fényképezés csínjának-bínjának könnyű elsajátítását. A „Light Speed AF“ automatikus autófókusz rendszer leegyszerűsíti a dinamikus kültéri jelenetek precíz rögzítését. A kontrasztérzékelő AF rendszer biztosítja az átmeneti részletek rögzítéséhez szükséges nagy sebességet és pontosságot. Ez a modell ideális választást jelent rossz fényviszonyok esetén, amikor is lehetővé teszi például a nagyváros pezsgő éjszakai életének vagy egy-egy csodás napkeltének a rögzítését.

A nagyméretű Digital Live MOS érzékelővel és Micro Four Thirds rendszerrel felszerelt LUMIX GM1 nagyon kompakt és tiszta formatervet, valamint kivételes képminőséget kínál. A LUMIX GM1 realisztikus részletekkel és a fokozottan valósághű színvisszaadással rögzíti a képet. A 240 fps maximális képrögzítési sebesség az automatikus kontrasztos autófókusz funkcióval kiváló működési sebességet garantál.

A nagy pontosságú „Light Speed AF“ autófókusz rendszernek köszönhetően a LUMIX GF6 fokozott hűséggel adja vissza a dinamikus tárgyakat. Mindazon érdeklődők számára, aki kísérletezni szeretnének a fényképeséssel, ideális választást jelent a 19 hatásszűrőből álló készlet, valamint a állókép animálás funkció és az önarckép üzemmód.

A kiterjesztett 5 éves jótállásért a következő oldalon kell regisztrálni: lumixg.panasonic5y.com

Tagged under: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Back to top