Panasonic LUMIX DMC-GX80 cserélhető objektíves fényképezőgép

A Panasonic legújabb, cserélhető objektíves fényképezőgépe, a Panasonic LUMIX DMC-GX80 tökéletes megoldás az olyan utcai fotósok számára, akik felvételeiktől minőségi fejlődést várnak, miközben megőrzik a stílus és kreativitás szabadságát.

A stílusos, cserélhető objektíves fényképezőgép olyan fotósoknak lett kifejlesztve, akik a mindennapi élet művészi pillanatait menet közben szeretnék megörökíteni.

A legújabb 4K PHOTO és videófelvétel-készítéssel, ultramodern képstabilizátorral és továbbfejlesztett művészi funkciókkal felszerelt friss LUMIX G tökéletes társ arra, hogy a városi életet az események forgatagának részeseként örökítse meg.

A kompakt és könnyű Panasonic LUMIX DMC-GX80 arra lett tervezve és megalkotva, hogy profi felvételeket készítsen, miközben kellő mobilitást biztosít felhasználóinak a tökéletes felvétel felkutatása közben. Gyönyörűen textúrált, retró bőrhatású borításának, minőségi recézett alumínium tekerőgombjainak, és vastag, tömör egykezes markolatának köszönhetően a LUMIX DMC-GX80 stílust és tartalmat is ad a használójának.

Örökítse meg a világot csúcsminőségben!

Annak érdekében, hogy a másodperc töredéke alatt megörökíthesse a véletlen találkozásokat és váratlan eseményeket, egy olyan fényképezőgépre lesz szüksége, amely elfér a tenyerében, és a legmagasabb minőségű képeket képes nagy sebességgel elkészíteni. A LUMIX DMC-GX80 a legfrissebb technológiai fejlesztésekkel büszkélkedik, ezáltal lehetővé teszi a fényképek minőségének drámai javítását, még akkor is, amikor az események gyorsan vagy éjszaka történnek.

A kamera technológiai újdonságai közé tartozik a 4K Video –ez négyszer nagyobb felbontást és tisztaságot kínál, mint a hagyományos Full HD –, valamint a 4K PHOTO, amely még a legbensőségesebb röpke pillanatok megörökítését is lehetővé teszi a 4K videóból kivágott tökéletes, 8 megapixeles állókép kiválasztásával. A LUMIX DMC-GX80 ultragyors autofókusza továbbá a sebesség és a pontosság területén egyaránt jeleskedik, így a fényképezőgép mindig lépést tud tartani a fotóssal.

Az újonnan kifejlesztett 5-tengelyes dupla képstabilizátor technológiának köszönhetően a készülékház és az objektív is csúcskategóriás stabilizációval bír, így érhető el a lenyűgöző ábrázolás még kézben tartott kamerával, menet közben történő felvételkészítés során is. Ezek az előnyök még inkább szembetűnnek nagymértékű zoomolásnál vagy gyenge fényviszonyoknál. Ez azt jelenti, hogy az eredmény büszkeséggel fogja eltölteni a fotóst, még olyan kedvezőtlen környezeti viszonyok között készült képek esetén is, mint egy nyüzsgő éjszakai piac.

Egyediség minden képben

A LUMIX DMC-GX80 a legújabb kreatív funkciókkal és technológiákkal van felszerelve, ezáltal a felvételekhez mindig hozzáadhatja saját személyiségét anélkül, hogy összetett utómunkára lenne szükség. A CreativeControl mód összesen 22 szűrőopciót tartalmaz, míg a kamerába újonnan beépített L.Monochrome mód használatával a szürkeárnyalatos képekhez az eredeti fekete-fehér filmek stílusát idéző gazdag gradáció adható.

A kamerafunkciók között megtalálható a Panasonic által kifejlesztett innovatív Post Focus, amely lehetővé teszi a fókuszmező megváltoztatását a felvételkészítést követően is. Ez azt jelenti, hogy a felvétel perspektívája teljesen egészében megváltoztatható: a felhasználó kiválaszthatja például, hogy egy forgalmas utcaképen melyik arcot szeretné a középpontba állítani, de akár egy közeli makrófelvétel háttérhőmérsékletét is növelheti. A kezelése könnyed és egyszerű – Post Focus módban történő felvételkészítés után, a felvétel visszanézése közben egyszerűen csak meg kell érintenie azt a pontot, ahová be szeretné állítani a fókuszt.

Vezérlési és csatlakozási lehetőségek örökmozgóknak

A Panasonic LUMIX DMC-GX80 az Ön kezébe adja az irányítást, így minden körülmények között tökéletes felvételt készíthet, amit azonnal meg is oszthat. A nagyméretű 7,6 cm (3”) átmérőjű érintőképernyő felfelé 80, míg lefelé 45 fokban dönthető, így magas vagy alacsony szögből is egyszerű fotózást tesz lehetővé.

Beépített Wi-Fi portjával okostelefonnal és táblagéppel is csatlakoztatható a kamera, így lehetővé válik a távoli vezérlés és a felvételek azonnali megosztása bárhonnan.

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top