Fotózni is lehet a Canon interaktív standján a photokina kiállításon

A Canon standján a látogatók szakemberek segítségével ismerhetik meg a különböző fotózási helyzeteket és a fényképezőgépek funkcióit. A látogatók a fotóikat saját weboldalra menthetik el, amely a vásár után is elérhető marad számukra. Ismert, profi fotósok osztják meg saját élményeiket és tapasztalataikat a Canon standján.

A Canon interaktív kiállítási standja a legfrissebb technológiai újításokat, illetve a vállalat legújabb modelljeit és szolgáltatásait mutatja be a németországi Kölnben, szeptember 16. és 21. között megrendezendő photokina 2014 kiállításon, a világ legnagyobb fényképészeti szakvásárán.

A Canon bemutatója interaktív módon vezeti végig a látogatót az élmények megragadásáig vezető úton. Egy nyitott, szabadon bejárható környezetben szakemberek segítik az érdeklődőket a különböző fotózási helyzetek kipróbálásában. Itt nemcsak megfogni szabad a készülékeket, hanem kifejezetten arra bátorítják a látogatókat, hogy használat közben ismerjék meg a gépek tulajdonságait és funkcióit. A standon több prezentáció is lesz, melyeket a Canon leghíresebb fotós nagykövetei tartanak. Az előadók között a táj- és útifotós David Noton, a fotóriporter és dokumentumfilmes Ulla Lohmann, és az elsősorban akciófotókat készítő Richard Walsh is képviselteti magát. Ők első kézből számolnak be arról, hogyan segítik őket a Canon termékei egyedi látásmódjuk megjelenítésében. Emellett Jörg Kyas Canon-felfedező (Canon Explorer) ad válaszokat a látogatók által összegyűjtött kérdésekre –lehetőséget teremtve a lelkes fényképészek számára új stílusok és techikák megtanulására.

Bemutatkozik a Canon egyedi tervezésű platformja, az irista is, amelynek feladata a képek kezelése és megosztása, és amely bizonyítja a Canon határozott törekvését a digitális szolgáltatások továbbfejlesztésére. A látogatók megismerhetik az összes Canon-felszerelést, és elhelyezhetik azokat a saját, „virtuális fotóstáskájukban” a stand körül elhelyezett érintőképernyők segítségével.

„A photokina 2014 számunkra arról szól, hogy az izgalmas képalkotási lehetőségek világába kalauzoljuk vásárlóinkat” mondta Alessandro Stanzani, a Canon Europe Consumer Imaging részlegének vezetője. „Olyan, tapasztalatszerzésre alkalmas környezetet hoztunk létre, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy mélyebben elgondolkozzanak a fényképezésről. Az idei photokinán bemutatásra kerülő kiváló termékeinkkel és szolgáltatásainkkal arra bátorítjuk a fotózás világának felfedezőit, hogy bátran hagyatkozzanak a Canon márkára.”

A látogatók Canon Live Pass RFID kártyákat kapnak, hogy a kiállításon készült fotóikat elmenthessék. Ezeket a stand kiemelt helyszínein beolvasva saját weboldalt hozhatnak létre, amely a vásár után is elérhető marad számukra. Akik nem tudnak eljönni a kiállításra, a Canon Europe hivatalos YouTube csatornáján (https://www.youtube.com/CanonEurope) követhetik az eseményeket, ahová a napi eseményeket összefoglaló videók kerülnek majd fel. A történéseket ugyancsak nyomon követhetik élőben a Facebookon a https://www.facebook.com/canonatphotokina címen, vagy Twitteren a @CanonPhotokina címke / #CanonPhotokina hashtag megadásával. A Canon stand által nyújtott élmény és más Canon photokina tartalmak virtuális túra formájában is rendelkezésre állnak majd a dedikált photokina webhelyen: www.canon.de/photokina.

A Canon standja a 3.2-es csarnokban van. A látogatáshoz regisztrálni lehet a www.canon.de/photokina címen.

Canon Youtube csatorna: www.youtube.com/CanonEurope
Photokina Facebook oldala: www.facebook.com/canonatphotokina
Twitter: @CanonPhotokina címke / #CanonPhotokina hashtag
web: www.canon.de/photokina

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top