Hatodik LensCulture Awards fotópályázat

A LensCulture magazin immáron hatodik alkalommal hirdeti meg nemzetközi fotópályázatát. A 10.000 dollár összdíjazású verseny célja a világ különböző részein élő tehetséges fotósok felkutatása és bemutatása.

A pénznyeremény mellett a fotók a 900.000 főből álló közösség előtt mutatkoznak be és a verseny után részt vesznek a londoni kiállításon. A nemzetközi szakemberekből álló zsűrink két kategóriában hat nyertest és 25 döntőst választ ki.

Kötetlen kategóriák, bármilyen fényképeszeti stílussal lehet nevezni. Képzőművészet, portré, tájkép, építészet, belső terek, alternatív feldolgozás, fotóújságírás, dokumentarista koncepciók, csendélet, fekete-fehér, természetfotó, utcai fotózás, absztrakt, kísérleti fotográfia, beállított képek.

Beküldési határidő: 2014. december 22.

Díjak és juttatások

Több mint $10,000 értékű nyeremény és lehetőség több száz jelentkező számára, hogy nemzetközi ismertségre tegyen szert, ami fordulópontot jelenthet a karrierjük szempontjából.

Hat nyertes és 25 döntős kerül bemutatásra a londoni, gálával egybekötött kiállításon, illetve bekerülnek a LensCulture Exposure Awards 2014 nyomtatott évkönyvbe is.

Komoly ismertségre tehetnek szert, hisz a lensculture.com-on és közösségi oldalukon több mint 900.000 tagot számlál, fotókedvelő amatőröktől komoly szakemberekig.

Közvetlen megjelenési lehetőség fotóipari kurátorok, igazgatók, szerkesztők és kiadók előtt.

A szerkesztők kedvencei

A LensCulture szerkesztői többszáz képet válogatnak ki, melyeket azonnal megismertetnek a 900.000-nél is több tagot számláló közönségükkel, megjelenítik azokat a LensCulture Insiders felületén, és a képek beküldői meghívót kapnak LensCulture Portfolio fiók nyitására.

Nemzetközi kiállítás Londonban

A nemzetközi zsűri hat győztest és 25 döntőst választ ki, akik bemutathatják a műveiket a világszínvonalú londoni kiállításon. A LensCulture sajtókapcsolatainak, az általuk ismert gyűjtőknek és a fotósvilág befolyásos alakjainak exkluzív meghívót küldenek erre az eseményre.

Nemzetközi Fotófesztiválok

A győztesek és a döntősök képei digitálisan kivetítésre kerülnek az év során több fotófesztiválon és fotós eseményen is.

LensCulture Exposure Awards 2014 Évkönyv

A fotókból múzeumi minőségű katalógus készül, melynek segítségével a döntősök és a nyertesek munkái több száz LensCulture Insider taghoz jutnak el, valamint iparági szakértőkhöz, kurátorokhoz, fesztiváligazgatókhoz, kiadókhoz, geléria-igazgatókhoz.

LensCulture Insiders bemutatkozás

A verseny győztesei és a döntősei, valamint több száz kiválónak minősített fotós munkái megosztásra kerülnek a LensCulture Insiders rendszerén belül, ahol a szakma befolyásos kiválóságai megtekinthetik azokat. Ez a megjelenési lehetőség igazán értékes lehetőséget tartogat a fotósok számára.

Élő, online megbeszélés egy bírálóval

Minden győztesnek és döntősnek lehetősége van részt venni egy élő, online megbeszélésen, melynek során a zsűri egyik tagja személyesen értékeli és elemzi a munkáit, a LensCulture új platformján, a LensCulture Sessions-ön. A fotós itt értékes visszajelzéseket, profi tanácsokat kaphat, és megtanulhatja, hogyan tudja legmegfelelőbben népszerűsíteni a munkáit.

Óriási online publicitás a nyerteseknek és döntősöknek

A nyertesek és a döntősök munkáit a LensCulture eljuttatja a több mint 900.000 tagot számláló közösségéhez, elküldik az e-mail listájuk tagjainak, és megjelentetik a közösségi médiás csatornáikon is. Ez eddig nagyon hatékony stratégiának bizonyult, mivel így a fotósok igazi ismertségre tehetnek szert.

Azonnali megjelenés a LensCulture oldalán és a közösségi oldalakon

Ha beküldi munkáit, azonnal megjelenhet a Verseny galériájában és a közösségi oldalaikon. A szerkesztők naponta átnézik a beérkező pályaműveket, ezért javasolják, hogy a fotósok ne várjanak a határidőig, küldjék be műveiket minél hamarabb, hogy akár azonnal megjelenhessen.

Bővebb információ és a nevezési feltételek: LensCulture.com

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top