Generációk együtt fotópályázat

A Mai Manó császári és királyi udvari fényképész műteremházában működő Magyar Fotográfusok Háza, az Indafotóval együttműködve, az épület 120. születésnapja alkalmából családi fotópályázatot hirdet. A téma; generációk együttes megjelenítése, a korabeli világ sajátosságait ötvözve a XXI. század jellemzőivel.

A pályázatra Olyan családi fényképeket várnak, amelyek nemcsak az esetlegességből születnek, hanem átgondolt, előkészített fotográfiák, melyekben érezhető maga a létrehozás folyamata is, nemcsak a véletlenül megörökített pillanat. A szervezők szeretnék, ha a családok egy közös játékban vennének részt, melynek az elkészült kép örök emléket is állít, ezekkel a képekkel is tisztelegve Mai Manó munkássága előtt.

A pályamunkák formai és technikai megközelítése műfaji megkötés nélkül, teljesen szabadon kezelhető és értelmezhető. Minden pályázó csak egy, 2010 után készített sorozatot (minimum 3 – maximum 5 db képet) küldhet be a pályázatra.

A fotópályázat díjazása

Fődíj: 100.000 FT értékű utalvány (fényképezőgépre)
II. Díj: 50 000 Ft értékű ajándékutalvány (szkennelés, nyomtatás, analóg fotókidolgozás) a Lab4Art felajánlásával
III. Díj: 25.000 Ft értékű vásárlási utalvány (Mai Manó Könyvesbolt)

Beküldési határidő: 2014. szeptember 30.

Eredményhirdetés: 2014. október 10. a Magyar Fotográfusok Háza blogján

Díjátadó: 2014. október 11., a Mai Manó Ház fennállásának 120. évfordulója alkalmából megrendezett Családi fotófesztiválján, melynek támogatója a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál.

A teljes pályázati kiírást a maimanohazblog.hu oldalon találod.

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top