Új Olympus Fox-Brown Limited Edition gyűjtői kiadás

Az új Olympus OM-D E-M10 Mark II Limited Edition fényképezőgép a retró design és világelső technológia találkozása. Amikor az Olympus új OM-D Limited Edition fényképezőgép megjelenését jelenti be, a design rajongók már tudják: valami igazán különleges vizuális élményben lesz részük.

Az Olympus limitált szériás fényképezőgépe minden high-tech extrát megörökölt a már többszörösen díjazott OM-D E-M10 Mark II-től, de igencsak elkülönül névrokonától új – és szemet gyönyörködtető – kivitelével. A különleges „Fox Brown” szín és egyedi textúra a fényképezőgépet valódi gyűjtői darabbá emeli.

A Limited Edition prémium minőségű bőr vállszíjjal és hozzá illő, ezüst színű objektív-védősapkával érkezik – erősítve a kompakt, könnyed stílust. Világszerte mindössze 3500 db OM-D E-M10 Mark II Limited Edition fényképezőgép kerül forgalomba. Megjelenésének dátuma 2016. február 25. Kitben érhető el, az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ Pancake Zoom objektívvel, 299.990.- HUF javasolt fogyasztói áron.

A barna visszatért

Az OM-D E-M10 Mark II rendesen felállította a mércét – a hobbifotósok új generációja számára a minőségi képalkotást praktikussá, bárhol elérhetővé és megfizethetővé téve. A Limited Edition figyelemre méltó stílusa még magasabb szintre emeli a fényképezőgépet. A különleges „Fox Brown” szín gyönyörűen mutat a csillogó fémfelületek és a tömör anyagból készült vezérlőtárcsák csiszolt élei mellett. A bekapcsoló gomb és a középre helyezett kereső tovább növeli a fényképezőgép gyakorlatias használatának élvezetét a tehetséges műértők számára.

A forma és a funkció találkozása

Bár az OM-D E-M10 Mark II Limited Edition designelemei a tradíció jegyében születtek, de ebben a fényképezőgép kategóriában a technológia nem hagyományos, hanem élvonalbeli. Az elegáns kezelőszervek, vezérlőtárcsák és a teljesen fémből készült test vonalai mögött az OM-D sorozat által kínált komoly teljesítményt nyújtó technológia megoldásait találjuk. 5-tengelyes, vázba épített képstabilizátor rendszere bemozdulás-mentes fotókat és kézből filmezve is remegéstől mentes videókat eredményez – akár gyenge fényviszonyok esetén is. Az 5-tengelyes képstabilizátor az alkalmazott objektívtől függetlenül kiválóan működik és akár négy zársebesség-érték lépésig korrigál. Nagyobb teleobjektívvel használva az opcionális, gyorsan felhelyezhető extra markolat nyújthat nagyobb stabilitást. További bónusz a filmkészítők számára a 4k Time-Lapse felvételkészítés, melynek köszönhetően a mozgás egyébként nem kiemelhető pillanatait örökíthetjük meg, különösen nagy felbontásban.

A nagy EVF

Mint ahogy minden E-M10 Mark II, a Limited Edition ugyancsak nagyméretű, nagy képfrissítési sebességű, 2360K képpontos OLED keresővel rendelkezik, mely 100% látómezőt biztosít. Az EVF a manuális beállítások és opcionális effektek használatának minden előidézett hatását valós időben jeleníti meg, lehetővé téve a beállítások pontos megadását, még a felvétel elkészítése előtt. A nagy, 3” méretű, dönthető LCD érintőkijelzőt megérintve jelölhetjük ki az élességállítás területét – akár úgy, hogy közben a keresőn nézzük a kompozíciót. Az ujjlenyomatok ellen védő bevonat segít megőrizni a fényképezőgép lenyűgöző megjelenését.

Hozzá illő objektívek és kiegészítők

Az E-M10 Mark II Limited Edition tulajdonosai tovább fokozhatják fényképezőgépük megjelenésének különlegességét több olyan kiegészítővel, melyek tökéletesen illenek a barna színhez és a bőr kivitelhez. A prémium minőségű OM-D Messenger Bag táska barna bőrből és szürke vászonból készült – és minden porcikájában legalább annyira stílusos, mint a Limited Edition gép maga. Az új Olympus OM-D Messenger Bag Mini a Limited Edition E-M10 Mark II-vel együtt mutatkozik be. És már tudjuk, ugye: több mint 40-féle, élvonalat képviselő Mikro-NégyHarmad objektív közül választhatunk a használni kívánt gyújtótávolság-tartomány, az árkategória, illetve a hobbi- és profi felhasználás szempontjából.

Mint minden új Olympus fényképezőgép, az OM-D E-M10 Mark II Limited Edition is hat hónappal meghosszabbított garanciával rendelkezik (a vásárlás helyén érvényes törvényi rendelkezések által biztosított, kötelező jótállási időn felül) – amennyiben tulajdonosa regisztrálja a MyOlympus online rendszerében.

Olympus OM-D E-M10 Mark II Limited Edition ajánlott kiegészítők

  • OM-D Messenger Bag bőrtáska – kifejezetten OM-D fényképezőgépekre és objektívekre szabott, kétféle színű bőrből készült, klasszikus városi válltáska, színben és stílusban tökéletesen passzoló vállpánttal.
  • OM-D Messenger Bag Mini bőrtáska – a nagyobb testvéréhez hasonló stílusban. Szürke vászonból és barna bőrből készült, helyet adva fényképezőgép vázának és egy objektívnek.
  • ECG-3 markolat – használatával a fényképezőgép még biztosabban tartható, különösen nagyobb teleobjektívek használatakor. A gyorskioldó által a markolat pillanatok alatt felhelyezhető, illetve levehető.

Az OM-D E-M10 Mark II Limited Edition jellemzőiről és további kiegészítőiről részletes információ az Olympus weboldalán található – www.olympus-europa.com/

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top