Samsonite Trekking D-F/V2 fotóstáska

Legyen bármilyen kompakt kameránk, amely akár ingzsebünkben is elfér, akkor is hasznos egy jó fotóstáska, melyben a kiegészítő tartozékoknak is helye van. Kirándulásnál, utazások során elférnek benne, a tartalék elemek, akkumulátortöltő, memória kártyák, hálózati adapter, vagy egyéb személyes dolgok, papírok.

A D-F/V2 táska elsö ránézésre is minöségi darabnak látszik. Anyaga nedvesség álló polytex, kidolgozása a magas minöségi követelményeknek is megfelel. Belsö része variálható, így bármilyen kamera jól rögzíthetö benne, testre szabható. A táska fedelében, a hálószerü zsebben, különbözö médiakártyákat, vagy a tisztító felszerelést is tarthatjuk. Az elözsebben kényelmesen elfér az akkutöltö, az elmek és néhány szürö. A táska hátoldalán a biztonsági zsebben tárolhatjuk iratainkat.

A táska övre is füzhetö, de a tartozékként adott vállszíjjal is használható. A hátoldalán talalálható zseb, különösen amikor övre füzve használjuk, rejtve marad, ezért kíválóan alkalmas értékeink tárolására, mivel nehezen hozzáférhetö. A Samsonite Trekking D-F/V2 használat közben is megállja a helyét. Talán egyetlen hátránya lehet, hogy a hálós zseb, a táska középsö részén, tépözárral rendelkezik, amely hosszú távon esetleg kiszakíthatja a hálót.

Samsonite Trekking D-F/V2

  • Fekete/kék színben kapható
  • Belsö méret: 11×5,5x13cm
  • Külsö méret: 13x10x15,5cm
  • Súly: 315g

Tagged under: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top