Öt EISA-díjjal gazdagodott a Panasonic

{module 34}

“Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ebben az évben öt különleges elismerést vihettünk haza, ami minden eddigi, egyetlen év során elért eredményünket felülmúlja, s egyben egyértelmű jele annak is, hogy a legkiválóbb minőség iránti elkötelezettségünk meghozza gyümölcsét. Éppen ezért a következő évben még magasabbra fogjuk helyezni a lécet” – mondta Laurent Abadie, a Panasonic Europe Ltd. elnök-vezérigazgatója.

A Panasonic idei EISA-díjas termékeiről részletesebben: 

Európa 2010-2011-es 3D-plazmatelevíziója: a Panasonic VIERA TX-P50VT20

Egy évvel azután, hogy a Panasonic VIERA TX-P42V10 elnyerte az Európa plazmatelevíziója díjat, az EISA ismét a Panasonic termékét, a TX-P50VT20-at választotta az év európai 3D-plazmatelevíziójává, elismerve a vállalat ezen a területen nyújtott eredményeit. “A Panasonic TX-P50VT20-ban minden benne van: mozihatású 3D-élmény természetes színekkel a nappaliban, akár házimozin is. Ezt a valódi fekete árnyalatok teszik lehetővé, melyeknek köszönhetően a kép sötét felületein is megmarad a látvány részletessége. A színek THX-üzemmódban a legélethűbbek, de mind a színek, mind az élesség ízlés szerint szabályozható a nyolcféle képüzemmód, valamint az egyéb felhasználói beállítások segítségével. Az új, gyorsabb plazmapanel mindennemű zavaró elem nélkül jeleníti meg a Blu-ray lemezes 3D-filmeket, rendkívül jó a gyors mozgások reprodukciója, és az energiafogyasztás minden eddigi plazmáénál takarékosabb” – emelte ki a zsűri.

Európa 2010-2011-es kompakt, úti fényképezőgépe: a Panasonic LUMIX DMC-TZ10

Európa 2010-2011-es kompakt, úti fényképezőgépe

Az EISA zsűrije szerint “a Panasonic LUMIX DMC-TZ10 óriási előrelépést jelent a vállalat TZ-sorozata számára: a számtalan automatikus és felhasználói jelenetbeállítási lehetőség mellett – mint például az új Tűlyuk vagy Filmszemcsésség üzemmód – a készülék a nagyobb vezérlési szabadságot jelentő és fokozott kreativitást biztosító hagyományos P/S/A/M felvételi üzemmódokat is felkínálja. Úti fényképezőgépként a GPS és a geocímkézés remek szolgáltatást jelent, miközben a 25 mm-es nagylátószögű, 12-szeres optikai zoomos (25-300 mm) Leica DC Vario-Elmar zoomobjektív minden fotózási alkalomra biztosítja a megfelelő gyújtótávolságot. A szolgáltatások csomagját az AVCHD Lite formátumú videorögzítési lehetőség teszi teljessé, s ami még jobb: mindez könnyen elfér a zsebben.” A Panasonic ultrakompakt, díjnyertes fényképezőgépének további fő jellemzői közé tartozik az Intelligens Felbontás Technológia, a 16-szoros Intelligens Zoom, illetve a beépített GPS-egység, amely képes eltárolni a felvételkészítés helyének adatait, hogy később ezek az információk is megoszthatók legyenek a családdal és barátokkal.

Európa 2010-2011-es multimédiás fényképezőgépe: a Panasonic LUMIX DMC-G2

Európa 2010-2011-es multimédiás fényképezőgépe

A Panasonic LUMIX DMC-G2 a világ első olyan cserélhető objektíves fényképezőgépe, amely érintésvezérelt felvételkészítést tesz lehetővé, és jellemzői révén utat tört az EISA díjazotti listájára. Ahogy a zsűri fogalmazott: “A Panasonic Lumix DMC-G2 egyik legkülönlegesebb jellemzője a kihajtható és nagy szögben forgatható 3″-os (3:2) érintőképernyős kijelző, amelyen keresztül nemcsak a felvételi beállítások végezhetők el, hanem a zár is kioldható a kép felületi megérintésével. A készülék kiváló elektronikus képkeresője még erős fényben is egyszerűvé és kényelmessé teszi a képek komponálását és az élességállítást, a kontrasztészlelő autofókusz-rendszer bámulatosan gyors, a képminőség pedig mind álló-, mind mozgóképfelvételi üzemmódban (AVCHD Lite) jó.”

Díjat nyert még a Panasonic HDC-TM700 Európa 2010-2011-es kamkordere, valamint a Panasonic SC-HTB500, Európa 2010-2011-es HT Soundbar hangrendszere.

A 2010. szeptember 3-8. között Berlinben megtartandó IFA 2010 Fogyasztói Elektronikai Kiállítás látogatóinak lehetőségük nyílik arra, hogy minden díjnyertes terméket közelebbről is megtekinthessenek. Az EISA-díjak hivatalos átadására szeptember 3-án, a berlini Adlon Kempinski Hotelben kerül sor, az EISA Díjátadó Ceremónia keretében. Az 1982-ben alapított Európai Kép- és Hangszövetség (European Imaging and Sound Association, EISA) olyan társaság, amely a multimédiás fogyasztói elektronikai termékek tesztelésével foglalkozik. Tagsága 19 európai ország 50 audiovizuális, mobiltechnológiai és fotózási magazinjának szerkesztőiből áll.

{{share}}

{module 34}

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top