Megújul a Kata

A Kata név az utóbbi években egybeforrt számos tulajdonsággal, mint például a magas minőséggel, profizmussal, folyamatos technológiai újdonságokkal, innovációval, ergonómiával és a design-nal.

Új irány

A Kata folyamatosan figyelte, vizsgálta a fotósok igényeit, hogy megtudja, hogy igazodhatnának a táskák még jobban az igényekhez. Ennek eredményeként döntöttek úgy, hogy a Kata táskák következő generációinál a Lightweight Protection azaz a könnyű, mégis tökéletes védelmet biztosító táska készítése lesz a legfontosabb feladat.

Technológiai újítások

2010-ban a Kata 3 új termékcsaládot mutat be, melyek továbbra is rendelkeznek a régi, méltán kedvelt jellemzőkkel de számos új, innovatív megoldás is megjelenik.A legújabb technológia és anyagok jellemzik, többek között a különleges kialakítású, acélvázas szivacs (Spine Guard) a könnyű, mégis tartós anyagok és háló (RibStop) Aeriform szivacs, és pókhálópántok (Spider Webbing).

3 új család

A D-Light divatos és praktikus kollekció, mely könnyű, mégis tökéletes biztonságot nyújtAzok számára ideális, akik hobby szinten vagy akár annál még lelkesebben fotóznak. A termékcsalád minden táskájában elfér egy kamera kiegészítőkkel, illetve elég hely van bennük minden személyes holminak.A D-Light tökéletes azoknak, akik korábban a DPS termékeket választották.

A Pro-Light a Kata sokrétű, profi kollekciója. Azért tervezték, a könnyű táska a lehető legjobb szállítási, tárolási megoldásokat nyújtsa és tökéletes védelmet adjon a benne tárolt holmiknak.
A Pro-Light táskák tökéletesek azoknak, akiknek korábban a GDC és Pro Video termékcsaládokat választották. A Pro-Light termékcsalád a Kata táskák legmagasabb védelmét nyújtják a profik számára.

Az Ultra-Light kollekció azoknak készült, akik a különleges dolgokat keresik, és nem elégszenek meg mással, csak a kiemelkedő teljesítménnyel. A táska a technológiának, anyagoknak, és design-nak olyan kombinációja, mely könnyű, mégis tökéletes védelmet nyújt – kompromisszumok nélkül. Az Ultra-Light termékcsalád korábban nem látott megoldásokat kínál, mely ideális akár hobby fotósoknak is, de azoknak is, akik a legújabb technológiájú gépeket használják. A táska a legfejlettebb megoldásokat tartalmazza, s így ténylegesen a lehető legkönnyebb lehetőséget kínálja.

Az új termékek már a Kata új logójával jelennek meg.

Tagged under:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top