Megérkezett az újgenerációs Bloggie™ Touch

{module 34}
  • Beépített USB és Bloggie™ szoftver az egyszerű webes feltöltéshez
  • Nagyméretű, felhasználóbarát 7,6 cm (3″) átmérőjű érintőképernyő, megújult kezelőfelülettel
  • 12,8 megapixeles fotók és 360 fokos felvétlek rögzítése
  • Full HD kamera 1920×1080-as felbontással

A Bloggie™ Touch közvetlenül is összeköthető számítógéppel a kihajtható USB csatlakozója segítségével, mellyel maga az akkumulátor is tölthető. Nincsenek zavaró kábelek, CD-ről telepítendő szoftverek: a Bloggie™ Touch kamerát csatlakoztatva a beépített szoftver minden feladatot automatikusan elvégez.

Az első generációs Bloggie™ modellekhez képest lényeges különbség, hogy az új HD snap kamerák mindegyikre karcsú, lekerekített, alumínium házat kapott, melyek élénk pink, ezüst illetve fekete színben kaphatók. Ideális, „mindent-az-egyben” megoldás az élet emlékezetes pillanatainak megörökítésére, hétvégi kirándulásokra, éjszakáb nyúló partikra és ami a legfontosabb, azok megosztására.

A Bloggie™ Touch segítségével lenyűgöző, 360 fokos panorámaképek és videók is készíthetők, így minden felvehető, ami Ön körül történik – ehhez csak csatlakoztatni kell a tartozék objektív-adaptert. A 360 fokos videók esetében a felbontás kétszer nagyobb az előző generációs Bloggie™ készülékekhez képest és a gyenge fényviszonyok között rögzített videofelvétel minősége is kiváló az Exmor™ CMOS szenzornak hála. A 360 fokos funkció kétségkívül szórakoztató, de a Bloggie Touch ún. „free-style” felvétel segítségével akár álló-, akár fekvő videofelvételeket is készíthet. A kezelés ennek megfelelően előremutató. A cselekményt csak be kell fogni az objektívvel és elkapni a pillanatot: a fényképek és videók folyamatosan, egymással párhuzamosan is készíthetők.

fotók és videók megosztása barátainkkal sosem volt egyszerűbb

A kamera megkapó, tiszta vonalait a nagyméretű, fényes, 7,6cm (3″) LCD érintőképernyő uralja, amelyen tisztán visszajátszhatók a videó és fényképfelvételek. Az új felhasználói interfész az igen intuitív megoldással („touch and flick”) kezeli mind a filmeket, mind a fotókat.

Az érzékeny Exmor™ CMOS szenzor csodás Full HD videók és részletgazdag fotók készítését teszi lehetővé. A képminőséget támogatja a fényerős objektív F2.8 értékű blendenyílásával, mellyel tiszta, alacsony zajtartalmú képek készíthetők beltéren vagy borús időben is.

A Bloggie™ Touch széleslátószögű objektívje rugalmas autofókusz működésre is képes. Az új „auto macro” módban a tárgyak akár 10 cm távolságról is élesen vehetők fel. Így akár egy éttermi menü vagy egy gyönyörű virág is gyorsan, tökéletes részletességgel örökíthető meg.

Karcsú, kompakt méretei ellenére a Bloggie Touch közel 4 órányi HD filmfelvételi kapacitással rendelkezik (1280 x 720/30p módban), amely a 8 GB-os belső memórián kerül rögzítésre (a folyamatos, maximális felvételi idő: kb. 29 perc).

Az új Bloggie™ Touch MHS-TS20K mobil HD snap kamera 2010 novemberétől lesz kapható.

{{share}}

{module 34}

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top