Leica D-Lux Typ 109

Letisztult külső, briliáns objektív, nagy-felbontású beépített kereső, Wi-Fi modul, okostelefonról és tabletről vezérelhető rendszer. 4/3″- os nagyérzékenységű MOS szenzor, 24 – 75 mm objektív (35mm-re vetítve), 4K videó felvétel, ISO 25600, 12,5 MP. Röviden ezek a tulajdonságok jellemzik az új Leica D-Lux (typ109) fényképezőgépet.

Leica D-Lux (typ109)

Gyors és fantasztikus – hihetetlen gyors objektív

A D-Lux rendelkezik az egyik leggyorsabb objektívvel a Leica fényképezőgépek között. A zoom objektív tökéletesen illeszkedik a nagyméretű érzékelőhöz. Lenyűgöző, 25600-as ISO érzékenysége a nagy pixel számnak köszönhető. A rendelkezésre álló fényből a lehető legtöbbet hasznosítja és természetes színű, kivételes minőségű képeket készít. Tökéletes választás alacsony fényviszonyok mellett és a zoom objektív sokoldalúságának köszönhetően (24-75 mm, 35mm-es formátumban) számos klasszikus Leica műfajban használható, mint például portré, tájkép, építészet, makró és riport fotózás.

Csodálatosan egyszerű – a forma követi a funkcionalitást

A Leica D-Lux már első pillantásra is magában rejti a Leica eredeti örökségét – klasszikus elegancia, időtlen szépség, különösen egyszerű és intuitív kezelhetőség jellemzi. Az automatikus és kézi üzemmódok közti választás is különösen egyszerű. A kevésbé tapasztalt fényképészek is azonnal élvezhetik a sikert. A nagyméretű 3”-es kijelző tisztán és élesen látható még erős napsütésben is. Bárki tartja a kezében, azonnal érezheti és láthatja a csúcsminőséget mind az anyagfelhasználás és a kivitel tekintetében.

Leica D-Lux (typ109)

Nagy-felbontású beépített kereső

A tárgyak és helyszínek ideálisan komponálhatóak és gyorsan pozícionálhatóak az elektronikus keresőben. A 2,8 MP-es felbontásnak köszönhetően éles, nagykontrasztú képet ad még erős fényben is. Praktikus módon a kereső ugyanazokat az expozíciós beállításokat mutatja, mint a kijelző. Egyéni dioptria kompenzációt is lehetővé tesz, illetve könnyedén használható szemüveggel is.

Vezeték nélkül – Wi-Fi és NFC

Beépített Wi-Fi modul teszi lehetővé a D-Lux távvezérlését okostelefonról, vagy tabletről, ami különösen hasznos, ha a fényképész is a képen szeretne lenni. A Leica C Image Shuttle applikáció ingyenesen letölthető és feltelepíthető iOS és Android eszközökre. Egy beépített NFC modul gyorsan és könnyen Wi-Fi kapcsolatot létesít bármelyik NFC kompatibilis okostelefonnal a telefonhoz közel tartva.

Mozgó emlékek nagyfelbontású 4K formátumban

Néha a videó felvétel többet elmond az álló képeknél. A D-Lux ideális az ilyen pillanatok megörökítéséhez is. 4K videó nagyfelbontású formátumban, mely négyszer nagyobb, mint a Full HD. A felvétel és rögzítés egyszerű, a felbontás beállítása pedig nem több mint egy lélegzetvétel. Bármikor kiválasztható a videó bármely képkockája és megtartható, mint egyszerű állókép.

Professzionális képkészítés

Az új Leica D-Lux professzionális állókép és videófeldolgozó szoftverrel rendelkezik. Az Adobe Photosop Lightroom kivételesen kreatív szabadságot biztosít a képmódosításhoz. A D-Lux CMOS érzékelője által készített RAW képfájlok a legjobb minőségben menthetőek el és minden paraméter finomítható az utólagos feldolgozás során.

Három év garancia

A Leica három éves garancia ideje több, mint amit bármely másik gyártó kínál. Garanciális igény esetén világszerte rendelkezésre állnak a Leica szervíz és támogató központok a gyors és könnyed probléma megoldás érdekében.

Bővebb információ és technikai adatok: Leica Budapest

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top