Creative Light fotós világítás-kiegészítők

{module 34}

Folyamatos fényű lámpa

A folyamatos fényű CL lámpafejjel könnyen készíthetünk komplex világítási beállításokat. Egyaránt alkalmazható fotó és videó készítéséhez. Kis mérete és súlya miatt ideális helyszíni munkákhoz is. További előnyei, hogy nincs beépített hűtőrendszere (ennek élőhangú videó forgatásnál veheted előnyét), illetve fénye nem túl intenzív, így kis mélységélességgel is készíthetsz felvételeket.

Fénysátor

A Creative Light fénysátrai összecsukható fotóstúdiók, kistárgy-fotózáshoz tervezve. Két méretben készülnek, az egyenletes megvilágítást pedig fém keretük és áttetsző anyaguk biztosítja. A hatoldalú szerkezetnek köszönhetően bárhova helyezhető fényforrás a sátoron kívül. A fénysátrak négy eltávolítható színes háttéranyaggal kaphatók, ezeket tépőzárral rögzítheted, hogy ne mozduljanak el.

Ernyő SOFTBOX

Ez az igazán különleges világítási eszköz ötvözi az ernyők irányított minőségét egy softbox lágyságával és egyenletességével. Az ernyő elejét egy rögzített áttetsző anyag fedi. Tehát amint a fény visszaverődik a színhelyes fehér anyagról, keresztülhalad az áttetsző rétegen, lágyítva a fényt, elrejtve ezzel olyan tökéletlenségeket a tárgy felületéről, mint például a ráncok és bőrhibák.

Softboxok

Az egyedi, nagyteljesítményű ezüst béléssel rendelkező mélyített (Recessed Front) és lapos (Flat Front) elejű softboxok több fényt juttatnak a fényképezendő tárgyra, mint bármely más termék korábban. Az egységesebb megvilágítás érdekében a boxon belül visszaverődik a fény. Ennek köszönhető, hogy amikor a fény eléri a softbox elejét, a box méretétől függetlenül, széltől szélig teljesen egyenletes lesz. A Creative Light softboxai megerősített varrással készülnek, minimálisra csökkentve ezzel a fényveszteséget.

Softgrid

A CL Softgrideket a mélyített elejű CL Softbox (Recessed Front) szériájához tervezték. A tépőzár használatával gyorsan felhelyezhető és eltávolítható a softboxról. Könnyű szerkezete és összehajtogatható formája kényelmesen hordozhatóvá teszi. A Softgrid 50°-kal csökkenti a fény szögét, ezzel további direkt fényt biztosít, ha egy tárgyat vagy hátteret egy bizonyos ponton világítanál meg.

Speedring

A CL Softboxokat a fényforráshoz CL Speedringgel csatlakoztathatjuk. Jelenleg szinte az összes népszerű elektromos vakumárkához kapható CL Speedring, beleértve a rendszervakukat is! Az összes CL Speedring 360°-os forgatásra képes, softboxtól vagy vakumárkától függetlenül, teljes irányítást biztosítva.

Derítőlapok

A Creative Light reflektorok egyszerű megoldást kínálnak további vakuk vétele helyett. Kapható egyszerű, kiugrós formában összecsukható fémkeretükkel, és szabályozható markolattal, illetve „öt az egyben” változatban is. Mindegyik típust nagyon könnyen tudod szállítani, ha helyszíni munkára mész.

Ernyők

Három különböző felület közül választva a Creative Light ernyők minden szükségletet kielégítenek. A fehér ernyő egyenletes lágy fényt, az ezüst nagy kontrasztot, az áttetsző direkt, diffúz fényt és a softbox ernyő lágy, irányított fényhatást biztosít. Mindegyik CL ernyő strapabíró és kiváló minőségű.

{{share}}

{module 34}

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top