Canon PowerShot SX520 HS és PowerShot SX400 IS fényképezőgépek

A Canon két új, könnyű, szuperzoomos, bridge fényképezőgépet mutatott be, amelyek a közeli és távoli részletek megragadására is ideálisak: a PowerShot SX520 HS és PowerShot SX400 IS jelű gépeket.

A 42x ill. 30x optikai zoommal rendelkező modellek egyaránt a Canon méltán híres optikai szakértelmére építenek, ráadásul ezt vonzó, kompakt formában kínálják – így a két gép gyakorlatilag minden különleges alkalom megörökítésére ideális választás, olyan minőségben, amelyet ezek a pillanatok megérdemelnek.

Canon PowerShot SX400 IS

Mutasson meg minden részletet

A PowerShot SX520 HS 42x optikai zoomos objektívje úgy készült, hogy kellő rugalmassággal legyen képes megragadni bármilyen témát, legyen az éppen egy felejthetetlen vakáció vagy egy kirándulás. 24 mm-es, nagy látószögű objektívje elég sokoldalú a fenséges tájképek fotózásához; a lenyűgöző, 1008 mm-es maximális fókusztávolságnak köszönhetően viszont remekül rá lehet közelíteni a részletekre.

A PowerShot SX520 HS továbbfejlesztett Zoombeállító segédjének automatikus üzemmódja automatikusan úgy állítja be a zoomot, hogy a tárgyak a képmezőben mindig az előre beállított méretűek legyenek. A fényképezőgép felismeri, ha egy tárgy túl közel van vagy kifelé mozog a képből, és automatikusan távolítja a képet, hogy a téma a keretben maradjon. Ha a tárgy közeledik a fényképezőgép felé, akkor óvatosan visszahúzódik, hogy pl. egy arc pontosan ugyanakkora méretű maradjon.

A kompakt, könnyű házba épített PowerShot SX400 IS szintén komoly, 30x optikai zoomot kínál – tökéletes azoknak a pillanatoknak megörökítésére, amelyekről nem kíván lemaradni. A kompakt kialakításnak köszönhetően egyszerűen elvihető bárhová; a nagy, kényelmes markolatnak és a hatalmas, 24-720 mm-es fókusztávolságnak köszönhetően pedig az akciók minden eddiginél egyszerűbben megörökíthetőek. Mindkét modellel azonnal fotózhatók a gyorsan mozgó témák is – a gyors kioldási idő, a továbbfejlesztett algoritmusok és az ultragyors autofókusz együttese azt jelenti, hogy semmiről nem marad le.

A társ, amire mindig számíthat

A fényképezési lehetőségek határainak kitolásáért, és hogy sokféle helyzetben használhatók legyenek, mindkét fényképezőgépben megtaláható a Canon optikai képstabilizátora és az intelligens IS funkció – a képek ezeknek köszönhetően mindig élesek, zajmentesek lesznek. A nyolcféle témához alkalmazkodni képes intelligens IS elemzi a témát, és automatikusan beállítja a stabilizálási módot, garantálva az éles képeket és stabil videókat, amelyekkel méltón örökíthetők meg az emlékek.

A PowerShot SX520 HS lelke a Canon megérdemelten híres HS rendszere, amely egy DIGIC 4+ feldolgozóegységet és egy igen érzékeny, 16 megapixeles, háttérvilágított CMOS érzékelőt egyesít – az eredmény pedig éles, részletgazdag kép, élethű színekkel, még elégtelen megvilágítás mellett is. A PowerShot SX400 IS napkeltétől napnyugtáig tökéletes társ a fotózáshoz: a 16 megapixeles CCD érzékelő és a DIGIC 4+ mindig lenyűgöző teljestményt kínál.

Fedezze fel kreativitását

A PowerShot SX520 HS-sel, elsősorban a Kreatív felvétel üzemmóddal, önfeledten keresgélheti saját művészi képességeinek határait. Ha úgy dönt, akkor a gép minden exponáláskor automatikusan alkalmazza a négy kategóriába besorolt 46 speciális effektus valamelyikét. A Kreatív felvétel új perspektívát ad a képeknek: öt további fájlt készít minden egyes felvétel során – mindegyiket más és más kreatív effektussal. A PowerShot SX400 IS egy sor kreatív szűrőt is tartalmaz, például halszemoptikás és monokróm képek is készíthetők vele.

Kiváló, ergonomikus kezelés

Mindkét modell kézhezálló és könnyű, úgy készültek, hogy a fényképezés egyszerű és kényelmes legyen. A PowerShot SX520 HS és PowerShot SX400 IS kiterjedt kutatások és a meglévő EOS-markolatok funkcionalitása alapján újratervezett markolatot kapott, hogy a DSLR-gépekhez hasonló ergonómiát kínáljon.

PowerShot SX520 HS – a legfontosabb jellemzők

 • Közel és távol minden lefényképezhető a 42x zoommal
 • A távoli tárgyak könnyedén a képmezőben tarthatók
 • Stabil, kényelmes fotózás
 • Nagyszerű képek a HS rendszerrel és az Intelligens képstabilizátorral
 • Szórakoztató kreatív funkciók
 • Full HD felbontású videók egy mozdulattal
 • Kényelmes használat a Smart Auto funkcióval
 • Teljesen manuális vezérlés
 • A teljes akció rögzítése

PowerShot SX400 IS – a legfontosabb jellemzők

 • Messzi és hosszan elnyúló tájak fényképezése 30x zoommal
 • Fantasztikus képek egyszerűen a Smart Auto funkcióval
 • Kivételes képminőség: 16 megapixel és intelligens IS
 • Szórakoztató kreatív szűrők
 • Kényelmes, ergonomikus markolat
 • HD filmezés egy gombnyomásra
 • Mégtöbb felvétel egyetlen akkumulátortöltéssel

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top