Az Olympus Stylus 1s hamarosan Európában is

Az új Olympus Stylus 1s a legújabb Stylus 1 firmware-rel érkezik, mely nagyobb látószöget, így kiváló élességállítás-tartományt biztosít, konstans fényerő mellett. A fókusz ezáltal az igencsak lenyűgöző 22,4mm* és 510mm* tartományba eshet.

Az Olympus red dot díjnyertes csúcskompakt-vezérmodelljének újragondolásával még nagyobb teljesítményt, egyszerűbb használatot, könnyedebb és biztosabb fogást, valamint még stílusosabb megjelenést kínál.

Az új, igencsak szemrevaló, prémium kompakt várhatóan nyár elején** kerül a boltokba, 179.990.- HUF javasolt fogyasztói áron.

Megnövelt zoomtartomány, mely már a tükörreflexeseket veszi célba

Bár a STYLUS 1s „besorolása” szerint kompakt, de i.ZUIKO DIGITAL objektívje eléri – sőt, akár meg is haladja – a belépő szintű DSLR-ek fejlett képalkotó képességeit. Az objektív a vékony WCON-08X nagylátószög konverterrel*** kompatibilis, mely a TCON-17X konverterrel együtt alkalmazva megnöveli a fókusztartományt – de mindezt úgy, hogy nem vesz le a konstans 1:2.8 fényerőből. Ezzel a Stylus vezérmodell ideális lehet a fotózás szerelmeseinek oly kedves tájképek és beltéri fotók készítéséhez, akár állandó utazáshoz is. További előny azoknak, akik a lehető legkisebb kitet keresik: a Step Zoom funkció a zoomtartományt egyszerűen, a közismert 35mm-ekvivalens értékekkel jelzi, így a gyújtótávolság beállítása gond nélkül végezhető.

A csúcskompakt, ami megmutatja igazi énjét

Csakúgy, mint elődje, az új Stylus 1s is nagyszerű érzést – és látványt – nyújt kézbe véve. Ráadásul az új textúrák biztosabb és kellemesebb fogást is eredményeznek – valamint remekül hozzák a vékony, teljesen fémből készült ház által már eleve biztosított masszív minőségérzetet. A szemet gyönyörködtető részletek kiváló példája az Olympus stíluselemeket tudatosan alkalmazó tervezők munkáját dicsérő, elegáns megjelenést biztosító vékony kék kör, mely a High-End ZUIKO DIGITAL objektívek használóinak már ismerős lehet.

Könnyű és gyors – a lassú és nehéz helyett

A Stylus 1s kreativitásával és DSLR stílusú kezelhetőségével valódi kihívást jelent a tradicionális fényképezőgép-kategóriák számára – hiszen tudása mellett a nagyméretű, komplex, több objektíves rendszerek nehézkességét küszöböli ki. Az automatikus szemérzékelő által az elektronikus kereső gyorsan és egyszerűen használatba vehető – ráadásul a keresőben a hagyományos, 35mm ekvivalens értékeket láthatjuk. Ugyancsak új szolgáltatás az okostelefonról (az OI.Share v2.5 alkalmazás segítségével), távirányítással vezérelhető kioldó, az időzített sorozatfelvétel (Interval Shooting), a Time-Lapse felvételi mód, valamint a szuperpontos élességállítás és a Focus Peaking funkció – mely az ambiciózus hobbifotósok számára a manuális élességállításhoz nyújt óriási segítséget.

Jótállási idő meghosszabbítás

Az Olympus fényképezőgépek tulajdonosai most további hat hónap jótállási idő hosszabbítást kapnak, ha regisztrálják fényképezőgépüket a MyOlympus rendszerében. A hosszabbítás a vásárlás helyének megfelelő törvényekkel előírt jótállási idő letelte után kezdődik. Regisztráció a MyOlympus oldalán: https://myolympus.olympus-consumer.com/

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top