Sony a35 fényképezőgép

{module 34}

 

Könnyű, kompakt és egyszerűen használható az új α35 (SLT-A35), amelyben a Sony α33 és α55 fényképezőgépeiből már ismert félig áteresztő tükör technológia biztosítja a precíz autófókusszal kiegészített sorozatfelvételi lehetőséget. Ezt a teljesítményt az α35 innovatív, dinamikus funkciói fokozzák, a nehezen elkapható pillanatokhoz kifejlesztve. 

A „Tele-zoom High Speed Shooting” titka, hogy nem használja az érzékelő egész területét, hanem hozzávetőleg 1,4x nagyítással dolgozik, így ebben a kategóriában is lehetővé teszi a 7 kép/mp sebességgel történő fényképezést. Mivel az autófókusz folyamatosan követi a jelenetet, a „Tele-zoom High Speed Shooting” ideális sportesemények, kisgyerekek vagy távolban lévő tárgyak sorozatfényképezéséhez. (Az 5,5 kép/mp módban a teljes felbontás rendelkezésre áll, követéses AF funkció mellett.)

A 16,2 megapixeles felbontással az újonnan kifejlesztett Exmor™ APS HD CMOS szenzor fantasztikus részletgazdagságot és alacsony zajszintet kínál mind a fotók, mind a HD videofelvételek esetében, akár ISO 12800-es érzékenység mellett is.

Az α35 fényképezőgép beépített „Picture Effect” funkciója segítségével a felhasználók extra effekteket adhatnak fényképeikhez vagy HD videofelvételeikhez, így megspórolható a számítógépes utómunka. Az effektek hatásai a fényképezőgép kijelzőjén azonnal láthatóvá válnak. A művészi színvonalú, inspiráló funkciók között megtalálható a „Retro Photo”, a „High-key”, a „Toy Camera” és a „Posterisation” eszközök is.

Az új α35 digitális fényképezőgép félig áteresztő tükör technológiával 2011 augusztusában jelenik meg.

Legfontosabb műszaki paraméterek

16,2 megapixeles Exmor™ APS HD CMOS szenzor

A Sony különleges félig áteresztő tükör technológiája a gyors, folyamatos AF funkciót szolgálja ki fotó és AVCHD videók rögzítésekor

a Tele-zoom High Speed Shooting módban, akár 7 kép/mp képtovábítási sebesség kb. 1,4x-es nagyítással

Rendkívüli minőségű, alacsony zajszintű képek akár ISO 12800 érzékenyég mellett

Beépített „Picture Effect” funkció a még kreatívabb fotók és AVCHD videók érdekében

 

 

{{share}}

{module 34}

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top