Manfrotto KLYP+ tok iPhone mobiltelefonokhoz

A Manfrotto KLYP+ egy különleges “all-in-one” fotós megoldás az iPhone® mobiltelefonokhoz, mellyel még tökéletesebb fotók készíthetők.

KLYP+ iPhone® 6 és 6 Plus-hoz

A teljesen új KLYP+ tok tökéletesen illeszkedik az iPhone® 6, vagy a 6 Plus mobilok alakjához. Nagy hangsúlyt fektet a funkcionalitásra és a teljesítményre.

Tartós, stílusos és hihetetlen hasznos. A tok maximális védelmet nyújt a karcok és a leesés ellen. Tökéletesen művészi képek és videók készíthetők a külön, erre a célra fejlesztett tartozékok segítségével.

Fedezz fel új perspektívát!

6 előtét lencse csatlakoztatható a KLYP+ tokhoz, melyek a Halszem, Telephoto 3x, Telephoto 1,5x, Széleslátószög és Makró, Szuper széleslátószög és egy Polarizáló.

Fedezz fel új perspektívát!

A halszem optika igazi félgömb képet ad, olyan, mintha a tárgyat egy buborékba zártad volna. A 3x tele optika közelebb visz a tárgyhoz, a képeid élesebbek és részletgazdagabbak lesznek. 1.5x tele optika ideális portré fotóhoz, mélységet ad a tárgynak. A széles látószögű optika kitágítja a képet, nagyobb teret foghatsz át vele. Csavard le a tetejét, és makro-lencsét kapsz, a nagyításának köszönhetően közeli fényképet készíthetsz és felfedheted a legapróbb részleteket. A szuper széles látószög megduplázza a befogható teret, széltől szélig éles képet eredményez, így gyögyörű végtelen tájképeket készíthetsz vele. A Polarizáló csökkenti a ragyogást, megnöveli a kontrasztot és élénkebbé teszi a színeket az által, hogy a fény hullámait blokkolja a körbeforduló lencsének köszönhetően.

Csatlakoztatható LED fényhíd

A LED lámpák az SMT technológiával fényesebb képeket eredményeznek, mint eddig bármikor. Ezzel a prémium minőségű led lámpával a fotók színei élethűek, élénkek, a bőrszín természetes lesz. Ez az innovatív kiegészítő nagyon kicsi. Ideális háttérfényben, vagy rossz fényviszonyok között.

Csatlakoztatható LED fényhíd

Könnyű felszerelés

A LED lámpát és az állvány csatlakozót is úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen az iPhone® 5/5s és a legújabb 6 és 6 Plus-hoz. Csak ki kell húzni a speciális adaptert és beállítani az irányt a KLYP+-nak megfelelően.

Állvány csatlakozás

A ¼” adapter csavar a KLYP+ tokot kompatibilissé teszi rengeteg állvánnyal. Az állványra szerelt készülékkel elkerülhető a bemozdulások. Nincs többé elmosódott fotó, remegős videó, még rossz fényviszonok között sem.

KLYPAPP+ Tapsolj és fotózz!

Az új KLYPapp+ felhasználói felülete és grafikája nagyon intuitív és élmény használni. A fotókhoz választható a manuális és az automata mód is a fókusz és az expozíció beállításához – külön-külön is. A video funkcióban különleges stop motion és time-lapse felvételek is készíthetőek.

Bővebb információ: Manfrotto Magyarország

Tagged under: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top