Fujifilm X-T10

A FUJIFILM bemutatta a FUJIFILM X-T10 fényképezőgépet, a prémium cserélhető objektíves modellek legújabb tagját, mely csatlakozik az X szériás digitális fényképezőgépek családjához.

Kiváló képminőség egyedülálló színvisszaadási technológiával, kompakt és könnyű vázzal, új AF rendszerrel, amely kiválóan alkalmazható mozgó témák fényképezéséhez, valamint elektronikus valósidejű képkeresővel, amely egy lenyűgöző 0.62x nagyítási aránnyal büszkélkedik, nagy felbontású, precíziós 2.360.000 képpontos kijelzővel és a világ legrövidebb 0.005 másodperces késleltetési idejével.

Az X-T10 kamera APS-C X-TransTM CMOS II szenzorral és beépített fázisérzékelő autófókusszal rendelkezik. A nagy teljesítményű képfeldolgozó motor és a FUJINON lencsék kombinációjának köszönhetően, a kamera tökéletes felbontást és kiemelkedő képminőséget kínál, az egyedülálló színvisszaadási technológiára épülve.

A hagyományos 49 pontos fókuszmező nagy sebességet és pontosságot tesz lehetővé, valamint rendelkezik egy új Zóna és Tracking (követő) móddal mely a korábbitól szélesebb 77 pontos területen követi a téma mozgását, jelentősen javítja mozgó témák rögzítését. Az AF-C kapacitásának és az akár 8.0fps sorozatfelvételi sebesség kombinációjának köszönhetően, a fényképezőgép az X szériára jellemző csúcsminőségű képeket készít, számos fényképezési lehetőséget kínálva.

Tagged under: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Back to top